Agriturismo i Bucine i Toscana

Campitello

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du blir garantert avslappning i den store hagen og på solterrassen med solsenger og parassoll ved svømmebassenget. Ønsker du å være aktiv så har du mulighet til å hoppe på pedalene og sykle rundt eller spille en runde tennis.

Midt i Toscana

Her er man mellom Arnodalen og Chianti. Det er ca 40 km til Siena, 50 km til Firenze og 30 km til Arezzo. Nærmeste by er Bucine (2 km), hvor man finner butikker, supermarked og spisesteder. På stedet kan det kjøpes vin, olje og andre toscanske landprodukter.

Les mer om Campitello

Basseng, tennis og grill

I den store hagen som er omgitt av en frodig olivenlund, finnes svømmebasseng med solsenger og parasoller, samt at det er utsikt over vinmarker, tennisbane og grillområde. Ved husene er det også parkeringsplass og felles vaskeri (mot betaling). Dessuten leies det ut mountainbikes.

8 leiligheter med privat terrasse

På gården finnes 8 leiligheter og en liten resepsjon. Leilighetene er flott møblert i tradisjonell toscansk stil, selv om kjøkken og bad er innredet som vi er vant til i disse dager. Hver stue har peis, i hagen er det "felles" hagemøbler, så alle gjester kan gå ut fra deres inngangsdør og nyte et glass vin eller et måltid under åpen himmel.

Leilighetene på Campitello

Toromsleiligheten Ulivo med 4 soveplasser

ligger på første etasje og er ca 50 m². Leiligheten består av stue med dobbel soversofa og peis, spisestue med utgang til egen terrasse, lite kjøkken, soverom med dobbelseng og utgang til terrasse og bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Leccio med 4 soveplasser

ligger på første etasje og er ca 60 m². Leiligheten består av stue med peis, sofa og spisebord, lite kjøkken, romslig soverom med dobbelseng, romslig soverom med to enkelsenger og bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Ippocastano med 6 soveplasser

ligger på andre etasje og er ca 80 m². Leiligheten består av stue med peis og spisekjøkken, dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Quercia med 6 soveplasser

ligger på første etasje og er ca 95 m². Leiligheten består av kjøkken med oppvaskmaskin, stor stue med peis og dobbel sovesofa, samt spisebord, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett og badekar.

Fireromsleiligheten Vigneto med 7 soveplasser

ligger på første etasje og er ca 85 m². Leiligheten består av kjøkken med oppvaskmaskin, stue med peis og sovesofa samt spisebord, soverom med dobbelseng og eget bad med toalett og dusj, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett og badekar. Boligen har også egen stor terrasse med møbler, med utgang fra stuen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Borgo dei Corsi

Ortignano Raggiolo, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

Il Pozzo

Capolona

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map