Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Toscana er et av Italias mest populære reisemål som med en fantastisk variasjon både i natur og kultur byr på et hav av spennende opplevelser. Med base på et hyggelig Bed & Breakfast i Toscana kan du dra på eventyr i de bølgende åsene, langs kysten, opp i fjellene, eller utforske rustikke landsbyer og kultur i verdensklasse.

Opplev det ekte Toscana

Du kan naturligvis ikkke rekke å oppleve alt Toscana har å by på i løpet av bare én ferie, men hvis du velger å bo på et av våre håndplukkede Bed & Breakfast vil du få oppleve den spesielle stemningen som hersker i denne sjarmerende italienske regionen. Noe som kjennetegner denne typen overnatting er en avslappet stemning og verter som gjør sitt beste for at du skal føle deg som hjemme.

Drømmer du om en ferie på landet i fredelige omgivelser kan det være en idé å velge et Bed & Breakfast på en av de gamle og meget sjarmerende gårdene i Toscana, der vertene har valgt å innrede ferieboliger i deler av gåden. Noen steder drives det fortsatt et aktivt landbruk med for eksempel dyrking av grønnsaker, vin eller oliven. En stille spasertur blant eiendommens marker er ofte blant ferieminnene som varer lengst.

>>> Se alle ferieboliger og ferieleiligheter i Toscana her

Bed & Breakfast i middelalderbyer

Reiser du til Toscana for å fordype deg i regionens kulturhistoriske severdigheter kan et Bed & Breakfast på landet fungere som en god base for dagsutflukter. Mulighetene er nesten uendelige, men vi anbefaler som oftest å konsentrere deg mest om utflukter til severdigheter og attraksjoner i nærområdet for å få tid nok til å gå i dybden.

Du kan naturligvis også velge å bo i eller tett på en av Toscanas vakre middelalderbyer hvis du foretrekker å la bilen stå og nå severdighetene til fots. Det er også en sjanse for å nyte kveldslivet på torgplassene og innta deilige fristelser på restauranter og kaféer. Vertene dine gir deg sikkert gjerne tips til steder og opplevelser som de fleste andre turister går glipp av i området.

I Toscanas hovedstad Firenze kan du for eksempel bo på et hyggelig lite Bed & Breakfast midt i det historiske sentrum tett på de største severdighetene. Det gir deg ikke bare muligheten til å gå på oppdagelsesferd i eget tempo, men også til å oppleve stemningen i byen tidlig på morgenen eller sent på kvelden når dagsturistene enda ikke har ankommet eller har dratt videre.

Eller hva med å finne et intimt Bed & Breakfast i den historiske byen Lucca, der du kan oppleve sjarmen og den italienske varmen i omgivelser som fører tankene tilbake til en svunnen tid.

>>> Les mer om Bed & Breakfast i Lucca her

I In-Italias utvalg finner du også atskillige Bed & Breakfaster som ligger på grensen mellom land og by. Mange feriegjester ser disse som en mulighet til å få det beste av to verdener: nærheten til byens severdigheter og muligheten for å trekke seg tilbake til fredelige omgivelser på landet.

Enten du er ute etter et Bed & Breakfast på landet med masse luft og omgivelser der barna kan slå seg løs, eller et romantisk, lite sted i den historiske bykjernen til en parferie, kan du lett finne det ved å bruke søkemotoren øverst på siden.

Vil du oppleve det ekte Toscana kan vi også anbefale å ta en titt på våre ferieboliger i noen av de mindre kjente byene, der livet er mindre preget av turisme. Hvis du får bruk for hjelp til å finne det perfekte Bed & Breakfastet er du alltid velkommen til å kontakte oss.

>>> Les mer om Bed & Breakfast i Italia her

 
search map