Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ferie ved de toskanske strendene

De toskanske strendene er hovedsakelig helt dekket av sand, mens byene er meget forskjellige, med alt fra den "store, gamle damen" Viareggio med dens art nouveau-hoteller til fasjonable Forte dei Marmi og videre til folkekjære byer som Tirrenia, Cecina Mare, Marina di Massa og Marina di Pisa. Enkelte mindre byer som Castiglioncello og San Vincenzo har klart å bevare deres opprinnelige preg og er bebodde hele året.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En badeferie i Italia innebærer ofte at man må leie solseng og parasoll for alt fra en liten sum til skyhøye priser, og ofte kan man ikke få plass på første rad da disse gjerne er reserverte til de lokale som har tilbragt late sommerettermiddager på nettopp denne stranden de siste 100 årene. Dette gjelder også i Italia. Det vil si at man i de fleste byer hovedsakelig har privat strand, men det finnes som oftest en liten stripe offentlig (ofte mer grusete og skitten) strand som man bare kan legge seg på.

I Toscana finner du også et stort unntak fra denne regelen, i byen Vada, som ligger sør for Castiglioncello og Rosignano Solvay, der størsteparten av den brede, lekre og kritthvite sandstranden er offentlig.

Feriehus ved kysten og stranden i Toscana

Langs Toscanas nesten 400 km lange kystlinje finner du et hav av hoteller og ferieleiligheter som kan brukes som gode utgangspunkter for en kombinert badeferie og kulturferie. Vi har valgt ut noen av våre mest populære overnattingssteder nedenfor, slik at du kan få et inntrykk av herlighetene som venter deg i denne idylliske regionen.

>> Les mer om ferie i Toscana her

Les mer om Badestrendene i Toscana

Hoteller ved strand, kyst og hav i Toscana

Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello
Med en praktfull utsikt over bukten Baia del Quecetano med alle sine populære badesteder er Hotel Baia del Sorriso et av våre mest populære steder langs den toskanske kystlinjen. Et lite hotell med egen strand og masse atmosfære, og knappe 10 minutters gange inn til en hyggelig by - dette er Toscana på sitt beste!

Ferieleilighet ved kyst, hav og strand i Toscana

Vil man heller ha litt mer rustikk sjarm må man nesten alltid være forberedt på å trekke seg 10-15 km tilbake fra kysten, opp i bakkene der det finnes ferieleiligheter med og uten basseng.

Villaggio Rosa dei Venti i Vada
På Villaggio Rosa dei Venti har det blitt satt fokus på fasilitetene (stort basseng, internett på rommene), og dere bor i lekre ferieleiligheter som ble oppførte i 2008, og ligger tett på de populære sandstrendene ved Vada. Samtidig har dere de toskanske bakkene i bakhagen, noe som gir dere gode muligheter for dagsutflukter til kulturbyer innover i landet.

Sjul teksten
 
 
search map