Villa i Arezzo i Toscana

Torre di Vignale

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Selv om at mange utleiehus ikke er bygget igår, og har sett generasjoner komme og gå, så er det ikke mange som kan skryte av så lang historie som Torre di Vignale.

Villa utifra et tårn fra 1300-tallet

Det som idag er en behagelig villa, ble bygget på 1300-tallet som et befestet tårn og man kan se hvor de hadde sine skytestillinger i bygningen. Villaen er i stort omfang innredet med antikke møbler, som også bidrar til stemningen, og eieren -Paola- lager gjerne etter avtale lunsj eller middag til stedets gjester etter tradisjonelle lokale oppskrifter.

Les mer om Torre di Vignale

Kjøligere forhold også midt på sommeren

Her oppe, 600 m.o.h blir det sjeldent trøkkende varmt (selv ikke midt på sommeren), og byggets tykke mur beskytter også mot varmen. Skogene som preger landskapet rundt villaen er dype og inviterer til lange gårturer under eik og kastansje-trærne.

Hage med imponerende utsikt

Rundt villaen er det en stor hage, hvor man har en imponerende utsikt over landskapet. I hagen finnes det i tillegg til svømmebassenget -9 x 9 meter stort - og diverse hagemøbler. Tre km herfra ligger den lille byen Palazzo del Pero, hvor man finner barer, spisested og diverse handlemuligheter.

Villaen på Torre di Vignale

Villa med 14 soveplasser

Villaen har tre etasjer. Man kommer til første etasje langs en tradisjonell steintrapp, og finner her en stue med peis, et stort kjøkken, soverom med dobbelseng, soverom med litt smalere dobbelseng og to bad med dusj. På tredje etasje finnes tre soverom med dobbelseng, og hver av dem har eget bad med dusj. På fjerde etasje finnes en til stue med peis og dobbel sovesofa, bad med dusj, samt hems med dobbelseng. Få meter unna tårnet ligger et anneks med sofaer, peis og satelitt-tv

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map