Ferie på landet Agriturismo i Toscana

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Se frem til den friske luften på en romantisk bondegård omgitt av vinmarker og kombiner en avslappende ferie med meningsfylte aktiviteter. Barna kommer til å fryde seg over å kunne klappe geiter, fôre høns og plaske i barnebassenget, mens du kan nyte rolige kvelder med utsikt over solnedgangen og et glass lokalprodusert rødvin i hånden.

Hva er en agriturismo?

En agriturismo i Toscana kan være så mangt. Det kan være en sjarmerende Bed & Breakfast med hjemmelagde toscanske spesialiteter på restaurantens meny hver dag. Eller det kan være en romslig leilighet på en gård med restaurant og i noen tilfeller med eget kjøkken der du kan kokkelere med naturlig produserte råvarer fra agriturismoen.

Agriturismo - som fritt oversatt betyr bondegårdsferie eller ferie på landet - er et voksende fenomen i Italia, og Toscana er en av de ledende regionene i den sammenhengen. Fenomenet vokser i takt med at flere og flere oppdager at agriturismo er den perfekte måten å komme vekk fra hverdagens stress og jag på, samtidig som man kommer tett på den italienske kulturen og blir kjent med et italiensk lokalsamfunn.

Definisjonen på en agriturismo er at det skal være et visst nivå av matvareproduksjon på stedet. Ellers er det det noenlunde fritt frem, noe som gir deg mange muligheter når du skal velge din feriebolig.

Agriturismo er en flott måte å utforske Toscana på

Når du drar på en agriturismo-ferie bor du langt fra de store hotellene og feriekompleksene der du i mange tilfeller møter flere feriegjester enn lokale. Samtidig kan du bo forholdsvis tett på en storby - i Toscanas tilfelle gjelder det for eksempel Firenze eller Siena - eller i en rekke sjarmerende småbyer, med både butikker, kaféer og severdigheter. Toscana har, som andre regioner i Italia, en overskuelig størrelse, så din agriturismo ligger alltid i komfortabel kjøreavstand til byene.

Som du sikkert vet har Toscana i tillegg til sine verdensberømte vinmarker, sitt kuperte og grønne landskap, sine dype skoger, sine fjell og sine fascinerende middelalder- og etruskerbyer også en spesielt attraktiv, idyllisk og mange steder urørt kystlinje. Her kan du nyte strandlivet, spise fersk fisk, bade og slappe av. På noen av Toscanas agriturismoer vil det, avhengig av beliggenheten, være gode muligheter for å krydre gårdsferien med en stranddag.

Smak på Toscanas fantastiske viner

Få italienske regioner kombinerer frodige landskaper, variert landbruk og billedskjønne omgivelser på samme elegante måte som Toscana. Dette gjør regionen til et perfekt sted å tilbringe en deilig ferie på en erke-italiensk agriturismo der du kan komme tett på forvandlingen av naturens rikdommer til vin og andre lekre produkter. Men en ferie skal også være avslappende, og mange agriturismoer i Toscana har svømmebasseng som du kan kjøle deg ned i på en varm, toscansk sommerdag.

Toscana er blant allet kjent for de fremragende vinene som fremstilles i regionen. Derfor er det selvfølgelig godt mulig at din agriturismo i Toscana er en vingård. På den måten kan du nyte de smakfulle dråpene i autentiske omgivelser. Det er ikke mye som sier "Toscana" og "ferie" på samme måte som et velsmakende glass vin inntatt på en gård i Chianti-området mens du kobler av til gresshoppenes meditative sang.

En autentisk og lærerik reiseopplevelse

Når du velger agriturismo som ferieform risikerer du ikke å returnere fra reisen med en følelse av at du egentlig kunne feriert på et hvilket som helst solrikt, anonymt sted i verden. Istedet får en sann og tilfredsstillende toscansk opplevelse med deg hjem i kofferten.

Utover nytelsen av å innta fersklaget mat på samme sted som den er produsert, kan en gårdsferie også øke din og dine barns bevissthet om hvor matvarene våre kommer fra og hvilken uerstattelig verdi jorden, dyrene og naturen har. Å se maten og vinen bli til samtidig som du følger hverdagslivet på et toscansk landbruk er en opplevelse som du kommer til å kunne se tilbake på med glede i flere år fremover. Kombinert med avslapning, sol og hygge blir det ikke stort bedre. Unn deg selv og din familie en uforglemmelig og unik ferieopplevelse.

Tre av våre beste agriturismoer i Toscana

Med In-Italia kan du reise på ferie til mange forskjellige agriturismoer i Toscana, og hvilken som passer best kommer helt an på deg og dine behov. Nedenfor finner du tre fremragende og typisk toscanske agriturismoer som kan inspirere deg i planleggingen av drømmeferien:

Agriturismo Montalbino
Ved den lille landsbyen Montalbino midt i Chianti-bakkene ligger denne sjelfulle og økologiske gården. Gården har flere forskjellige landsbruksdyr og er kjent for sin fremragende olivenolje som blir produsert på stedet. Her kommer du tett på jorden, maten og dyrene, og kan slappe av ved to svømmebasseng når ettermiddagssolen står på sitt høyeste. Gårdens restaurant holder en imponerende standard her kan du blant annet smake på hvite trøfler som du selv har vært med å finne i løpet av dagen (avhengig av sesong). Hvis du er glad i landlige omgivelser, økologi og det ekte Toscana får du en uforglemmelig ferie på Agriturismo Montalbino.

>>> Les mer og bestill et opphold på Agriturismo Montalbino her

Agriturismo Le Querciole
Denne yndige vingården ligger en liten gåtur utenfor en sjarmerende liten spa-by og er det perfekte stedet for å tilbringe en bondegårdsferie med hele familien på ordentlig toscansk vis. Gården dyrker forskjellige avlinger som du kan være med å høste. Her er det søte landbruksdyr som barna kommer til å elske, som kaniner, høns og hester. Hele familien kan selvfølgelig fritt benytte Agriturismo Le Quercioles lekre svømmebasseng og barnebasseng - og hvis dere skulle bli lei bassengbading er det bare å ta turen over vinmarkene til Casciana Terme, der dere kan bade i noen av de naturlige, varme kildene Toscana er så rik på.

>>> Les mer og bestill et opphold på Agriturismo Le Querciole her

Agriturismo Poggio Corbello
Høres en bondegårdsferie med innsjøutsikt ved den fascinerende middelalderbyen Massa Marittima ut som noe for deg? I så fall ønsker vi deg velkommen til denne sørtoscanske agriturismoen der det produseres både olivenolje, vin og den velsmakende italienske brennevinen grappa. Her kan hele familien bo i en god ferieleilighet med terrasse, nyte autentisk mat i gårdens restaurant og beundre utsikten over den nydelige innsjøen Lago d"Accesa. Noe av det spesielle som kan fremheves ved Agriturismo Poggio Corbello er at gården holder både villsvin og spesielle, langhornede kyr fra Maremma. I den nærliggende middelalderbyen Massa Marittima kan du blant annet besøke den flotte kirken Sankt Cerbonius Katedral fra 1200-tallet. Den er bygget i rundbue-stil og porten er prydet med løveskulpturer. Toscana er fylt med denne type arkitektoniske perler fra middelalderen som bare venter på å bli utforsket.

>>> Les mer og bestill et opphold på Agriturismo Poggio Corbello her

Listen ovenfor viser kun et lite utvalg av hva vi kan tilby av agriturismoer. Vi oppfordrer deg til å utforske alle mulighetene på hjemmesiden vår eller ringe til oss hvis du har spørsmål. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å arrangere den agriturismo-ferien i Toscana som passer best for deg og din familie.

>>> Les mer om agriturismoer i Italia her

 
search map