Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer og områder

Å lene deg tilbake i en behagelig stol på terrassen eller i hagen etter en travel dag med historiske severdigheter og fotturer i landskapet er noe av det du kan se frem til når du drar på ferie på en agriturismo/vingård i Chianti. Med et godt glass... Chianti i hånden, naturligvis. Den komplette roen og freden som senker seg rundt deg blir kun forstyrret av gresshoppenes sang mens du nyter solnedgangen over bakkene, og de tunge, krydrede blomsterduftene som sprer seg i den milde kveldsluften. 

Chianti; få det beste fra både by og land

Høres ikke det deilig ut? Denne kombinasjonen av avslapning og opplevelser, av landets fredelige skjønnhet og de mange kulturelle severdighetene i byer, landsbyer, kirker og palasser er det du får når reisen går til Chianti og du velger en agriturismo som din base. Tilsett et herlig svømmebasseng, rikelig med plass som både du og barna kan boltre dere på, en autentisk, toskansk, romantisk stemning og lekkert tilberedt, lokal mat basert på ferske råvarer, servert med lokalt dyrkede og verdensberømte viner... Da er den eneste risikoen at du kan komme til å ønske at ferien kunne vare evig. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

På mange vingårder i Chianti har du mulighet for å velge å bo i leilighet, så selv om du er på landet behøver du ikke å måtte gå på kompromiss med komforten. Og du kan selvfølgelig smake på og kjøpe gårdens hjemmelagde delikatesser - ofte olivenoljer og viner - og barna kan klappe dyrene de stedene det er dyrehold. Agriturismoer og vingårder pleier å ha egen restaurant, i tillegg til at du alltid vil kunne finne gode steder å spise innenfor kort gang- eller kjøreavstand. 

>> Les mer om Agriturismo i Italia her
>> Les mer om Agriturismo i Toscana her

Sjarmerende landsbyer

Chianti består selvfølgelig ikke kun av de store, historiske byene som regionen er så kjent for. Her er det mange brosteinsbelagte, små landsbyer som mange stammer fra etruskernes dager. Mellom vingårdene og olivenlundene, på en bakketopp ved enden av en snirklete vei, finner du den klassiske Chianti-landsbyen. Kirketårnet ruver naturligvis opp over de andre bygningene, og en espresso på torget er en god måte å starte utforskningen din av landsbylivet og de smale gatene. 

Av de litt større og mer livlige byene i Chianti-distriktet kan vi nevne Panzano, Castellina, Radda og selvfølgelig Greve, som mange anser for å være porten til Chianti. Greve er blant annet berømt for sin spesielt formede piazza, som har tjent som markedsplass for de nærliggende slottene og mur-omkransede landsbyene siden middelalderen. I Greve kan du også besøke kirken Sant Croce, som bærer preg av både Middelalderen og Renessansens arkitektur. 

Tre herlige agriturismoer i Chianti-området

Nedenfor ser du tre eksempler på fremragende steder å dra på ferie på landet i Chianti. Hvis du søker litt på In-Italias hjemmeside finner du flere. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du ønsker tips og råd til din ferie i Chianti. 

Agriturismo Collelungo
Flott, stilfull gård i idylliske, fredelige omgivelser. Basseng og hjemmelaget vin og olivenolje. Rustikke og pent møblerte leiligheter. Meget autentisk. Perfekt for både barnefamilier og par. 

Agriturismo Le Querciole
En kjent og elsket klassiker for mange feriegjester i Toscana. Deilig basseng og flotte leiligheter. Dyrehold og produksjon av olivenolje og vin. Meget velegnet for barnefamilier.

Ristoro del Cavaliere
En hjertevarm, gjestfri, liten perle til en overraskende god pris. Fantastisk sjarmerende restaurant som er åpen minst et par ganger i uken uavhengig av årstid og sesong. Meget velegnet for deg som er glad i å gå på tur. 

 
search map