Restplasser og Tilbudsreiser til Italia

 

Henter innhold

Har du lyst til å reise på en billig ferie til Italia så raskt som mulig?

I skjemaet nedenfor kan du søke på alle destinasjonene som er mulige å nå med bil fra Norge. Kanskje du gjør et kupp!

Prisene som vises er øyeblikkspriser basert på siste oppdatering av online-prisene. Alle prisene er vist pr. person v/ 2 personer. I mange feriehus kan man være mer enn 2 personer, og i disse tilfellene kan du justere søket ditt når du har klikket på prisen. Vi tar forbehold for utsolgte feriehus. 

 

Tilbudsreise, restplass, last minute-ferie - kjært barn har mange navn

Tilbudsreiser er egentlig et fenomen fra "gamle dager" da charterselskapene solgte de siste billettene på flyplassen noen få timer før avreise, og "fenomenet" tilbudsreise brukes fortsatt den dag i dag! Men den nye online-teknologien som reisebyråene og hotellene bruker i dag har gjort at det veldig sjelden er snakk om en "ordentlig" tilbudsreise, noe som betyr at det er mer passende å kalle disse reisene for restplasser - altså ledige hotellrom som ikke har blitt solgt. Dette skjer stadig oftere da flere hoteller og ferieleiligheter nå har gratis avbestilling, noe du naturligvis også finner hos In-Italia. Flyselskapene selger heller ikke tilbudsreiser lenger, og justerer prisene deres flere ganger daglig etter utvalg og etterspørsel, akkurat som hotellene.

Bestill en reise til Italia med fly, feriehus og evt. leiebil

Ønsker du å bestille en pakkereise med opphold, fly og evt. bilutleie finner du reiser til Italia her. Når du bestiller en pakkereise hos In-Italia er du dekket av reisegaranti og pakkereiseloven. 

 
search map