Temareiser Opplevelser i hele Italia

 

Henter innhold

Utvalget er bredt og vi har forsøkt å dekke så mange av de italienske regionene som mulig. Italia er en uutømmelig kilde til opplevelser, og disse reisene er bare en begynnelse for det kommer stadig flere. Du kan velge mellom reiser med et begrenset innhold slik at du selv kan ha stor innflytelse på de enkelte dagenes innhold, men det er også reiser der programmet er spekket med spennende opplevelser fra morgen til kveld. Vi ønsker deg en riktig god tur!

Alle temareiser

Alle reisene kan bestilles online. Avreise- og prisinformasjon finnes under hver enkelt reise. 

Italia har en helt unik tiltrekningskraft på de fleste, og er du interessert i kunst og kultur, vin og gastronomi, historie, musikk og opera eller det vakre italienske språket, er Italia et opplagt reiseland. Mange velger å gå på kveldsskole for å lære å fremtrylle italienske spesialiteter, fordype seg i landets fascinerende kunst og historie, de udødelige operaene, eller gå på "italiensk for begynnere". Andre går på vinsmaking eller sitter klistret til skjermen når Giro d'Italia kjører fra nord til sør i Støvellandet. 

Nå har du muligheten for å leve ut dine drømmer "on location", og i stedet for å bruke masse tid på research for å finne akkurat de opplevelsene du gjerne vil berike din ferie med, har vi satt sammen et utvalg reiser til Italia og brukt vår samlede ekspertkunnskaper til å arrangere noen av de beste temareisene markedet har å by på. Det betyr også at vi åpner dører du ellers ikke ville fått tilgang til, og vi gjør det hele til best mulig pris - naturligvis. 

 

Anbefalinger for deg

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Umbria

search map