Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Val di Fassa er i realiteten en lang dal som strekker seg langs fjellsidene fra Moena i sør, til Canazei i nord og er oppdelt i mindre skiområder hvor alle forbindes med skibuss. Områdene er en del av skiområdet Dolomiti Superski som byr på utfordringer for enhver skiløper. Våres 2 skiferie-destinasjoner i den nordlige delen av området, Alba, Campitello og Canazei er forbundet med den berømte Sella Ronda-bakken. Her kan du stå på ski til blant annet Val Gardena og Araba.

Dalen i seg selv har faktisk ikke mer enn ca. 10.000 fastboende innbyggere, men spesielt om vinteren multipliseres antall innbyggere. Da fylles mange hoteller og villaer opp med gjester som først og fremst kommer hit på grunn av de fantastiske skiløypene, kombinert med mye sol og den herlige, italienske levemåten.

Kart over Val di Fassa

Ved å klikke på kartet under kommer du til en side du kan zoome inn og ut på. På den måten kan du få et inntrykk av hva vi kan tilby av hoteller og ferieleiligheter i Val di Fassa. Uansett hvor du bosetter deg  er det lett å komme fra sted til sted, har du heiskort til området er transporten inkludert.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Skiområdet Val di Fassa

Pera, Pozza og Vigo di Fassa er alle halvstore skiområder, med velpreparerte løyper for alle nivåer. Som en sikkerhet for snø er det innstallert en hel del snøkanoner. Fra Vigo di Fassa kan du kjøre opp til Passo Costalunga i 1.750 meters høyde, hvor du har mer enn 10 heiser å velge mellom. Herfra kan du komme ned til løypene ved Carezza - Nova Levante. På den andre siden av Pozza di Fassa kan du komme opp til Passo San Pellegrino og derfra til Moena, hvor området Le Tre Valli ligger.

Ved kjøp av "Dolomiti Superski-pass" har du hele 1.220 km løype til rådighet i 12 forskjellige skiområder. Du trenger imidlertid bil for å nå dem alle.

Fantastisk sted på sommeren

Men det er ikke bare på sommeren det er verdt å reise hit. Dalen Val di Fassa er nemlig et sted fro deg som er glad i å tilbringe sommeren oppe i fjellene, omgitt av vakre fjellenger. Hvert år lokke naturen og tindene til seg glade feriereisende som vil gå på tur og sykle. I tillegg kan du ri, bowle, fiske, klatre og prøve deg på bueskyting og barfot turgåing. 

En annen populær aktivitet er den såkalte "fly line" der du seiler over bakken langs en line. På  sommeren er det mulig å kjøpe et kort her som heter Val di Fassa Card som gir deg flere rabatter, reduserte priser og gratis inngang til en del severdigheter/aktiviteter. 

Les mer om Val di Fassa

Transport

Du kommer lettest til Val di Fassa ved å kjøre ned motorveien Brenner til Ora, her tar du av og kjøre opp til Cavalese. Kjøreturen fra Norge er på ca. 1.965 km og er man flere om å dele på kjøringen kan du i prinsippet kjøre i et strekk. Vær oppmerksom på været og det faktum at de smale veiene i fjellet er godt brukt om vinteren.

Vil du heller fly til Val di Fassa finner du de nærmeste flyplassene i Innsbruck i Østerrike, Bergamo, Verona og Venezia. Hele vinteren går det pendel-busser mellom Val di Fassa og flyplassene, så det er relativt enkelt å komme opp - selv uten å leie en bil.

 

Bestill ferieleilighet eller hotell i Val di Fassa

Hos In-Italia er vi eksperter på Italia - selv på vinteren. Du sørger selv for transport til og fra bestemmelsesstedet, men vi hjelper deg med optimal overnatting i en av våre håndplukkete feriehus. Bestill direkte på denne siden eller ring oss for hjelp til å velge det rette for deg, slik at du kan få en suveren ferie i Val di Fassa.

Sjul teksten
 
 

Populært i Syd-Tirol

Riva Lake Lodge

Riva del Garda

Grand Hotel Liberty

Riva del Garda

search map