Hotell i Trento i Syd-Tirol

Relais Villa Madruzzo

Dobbelrommet Madruzzo Den store frokostbuffeten
 
Relais Villa Madruzzo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Relais Villa Madruzzo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Trento her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fasiliteter som restaurant, soldekk, svømmebasseng og beliggenhet i bakkene få km fra motorveisavkjørselen gir dere en uforglemmelig og behagelig ferie på Relais Villa Madruzzo.

Bli kjent med familiens historie

Madruzzo er navnet på den mest vellykkede og dominerende slekten i Trentos historie. Familien satt på bispedømmet fra 1539 til 1658. Villaen er fra 1400-tallet, og var kardinal Cristoforo Madruzzos sommersted i mange år. Ved siden av villaen ble det bygget en annen villa kalt Casa Particella og mellom de villaene er det en underjordisk tunnel. Villa Madruzzos eier var i mange år i denne perioden den kommende biskop Carlo Emanuele Madruzzo som hadde ett godt øye til nabovillaens Claudia Particella. Deres forbudte kjærlighet ble realisert ved hjelp av den underjordiske tunnelen - det den eneste måten de to elskerne kunne møtes på.

Les mer om Relais Villa Madruzzo

Nyt den vakre hagen

Her er det god kapasitet med 51 rom, et tilhørende parkområde og parkeringsplass. Parken er stor og velstelt med gamle trær, fargerike blomsterbed og flotte fontener, samt den flotte utsikten som gjør det grønne området som skapt for avslappende spaserturer. Villa Madruzza har også et flott kapell med glassmosaikk.

Spis godt i restauranten

Villa Madruzzos restaurant byr på lokale og regionale spesialiteter, prøv f.eks gnocchi-brødet og stek med lokale epler og sopp. Vinkartet dekker naturligvis både regionale og nasjonale viner. I 2012 åpnet hotellet en ny spa-avdeling med svømmebasseng, boblebad, sauna, tyrkisk bad og andre fasiliteter. Fra velværeområdet er det adgang til en deilig og solrik terrasse med solsenger og landskapsutsikt. Adgang til svømmebasseng- og velværesenteret koster et tillegg pr. person - men til gjengjeld utleveres det morgenkåpe, tøfler og håndklær.

Rommene

De romslige rommene er alle pent innredet i klassisk stil. De varierer litt i størrelse og utsikt. Noen av rommene har f.eks. en liten terrasse, mens andre er mer romslige. Forskjellen i romtypene henviser mest til fasiliteter, standard og størrelse, og ikke til en bestemt beliggenhet eller utsikt. Jo flere dere er på et rom, jo romsligere rom får dere. Dvs. at prisen for 4. oppredning godt kan være dyrere enn 3. oppredning. De rommene som er klassisk og historisk innredet ligger i hovedbygningen, mens de moderne og stilrene rommene ligger i det vakre tre-tilbygget.

Dobbeltrom Garden:
- Disse rommene ligger i den hvite sidebygningen som er forbundet med hovedbygningen. Romme er utstyrte med aircondition, satelitt-tv, video- eller dvd-spiller, minibar, samt et bad med dusj og hårføner. Enkelte av disse rommene har balkong/terrasse, men det kan ikke garanteres på forhånd.
Dobbeltrom Belvedere:
- Disse rommene er moderne innredet og ligger i det nye tre-bygget der dere også finner velværeavdelingen. Rommene er utstyrte med aircondition, satelitt-tv, video- eller dvd-spiller, minibar, telefon, internettilgang, safe, samt eget bad med dusj og hårføner. Alle Belvedere-rommene har balkong og utsikt over enten hagen eller Trento-dalen.
Dobbeltrom Madruzzo:
- Disse rommene ligger i hovedbygningen og er hotellets mest elegante og historiske. Rommene er romslige og velholdte. De er utstyrte med aircondition, satelitt-tv, video- eller dvd-spiller, minibar, telefon, intenettilgang, safe, morgenkåpe og eget bad med dusj og hårføner. Ingen av disse rommene har balkong eller terrasse da de ligger i en historisk bygning.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Relais Villa Madruzzo

Les personlige anmeldelser av Relais Villa Madruzzo som ligger i Syd-Tirol. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Relais Villa Madruzzo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 18 anmeldelser fra Relais Villa Madruzzo

Veldig behagelig ferie

Rent hotell, komfortable rom og seng med svært komfortable madrasser. Stille, den nye bygningen er svært komfortable. Velværeavdelingen er ikke kostbar. Gå til frokost tidlig, da er det større utvalg, som blir mindre etter hvert som tiden nærmer seg 09.30.

Les mer

Nydelig sted med super restaurant.

Det var tredje gang vi var på Villa Madruzzo; Denne gangen bare et par netter. Vi valgte først og fremst å komme tilbake på grunn av restauranten men også plasseringen og bassenget. Derfor ble vi også noe skuffet over at barn ikke lenger er velkommen i bassenget hele dagen, men bare mellom 12 og 15. Heldigvis fikk vi lov til å bruke bassenget utenfor perioden og kunne erfare at vi var de eneste som var i basseng.
Stedet er veldig rent og pent og er lett å kjøre til, når du kommer fra nord.

Les mer

Perfekt stopp for en natt

Vakre omgivelser og en behagelig ro preger dette hotellet. Stor frokostbuffet og OK standard på middagen. Rommet var supert og et perfekt stopp for en natt for så å dra videre til en ny destinasjon, da utbudet omkring ikke var så forlokkende i våre øyne.

Les mer

Fortreffelig opphold på Relais Villa Madruzzo

Opplevelsen av oppholdet på Villa Madruzzo overgikk alle våre forventninger. Utrolig hyggelig og hjelpsomt personale- fem stjerner. Servicen var utenom det vanlige. Maten på restauranten var veldig god, i tillegg til frokosten med fantastisk god kaffe! Lokaler og omgivelser var utrolig vakre! Også fem stjerner. Jacuzzi med magisk utsikt over fjell og vingårder. Kan varmt anbefale dette hotellet til andre reisende.

Les mer

Fin restaurant og høy standard over hele linjen

Les mer

Bedømmelse av Relais Villa Madruzzo

Les mer
 
search map