Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I en klasse for seg

Byen kalles Gardasjøens nordlige perle og har vært bebodd fra historisk tid. Den bærer fremdeles preg av romernes tilstedeværelse, og er idag hovedbyen i området rundt den nordlige delen av sjøen. I tillegg til turisme, kan byen også tilby et sentrum med mange butikker.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Levende sentrum i harmoni med sjøen

Her finnes flere førsteklasses hoteller med alle mulige fasiliteter, og byen har også et kongress-palé, mange restauranter og butikker, mulighet for å leie mountainbike og mulighet for hesteridning i nærheten. Det er mange veldig gode restauranter i den gamle bydelen, og flere på vei opp mot Lago di Tenno, samt en fantastisk restaurant i Arco bare 4 km unna Riva del Garda (les mer under byen "Arco", Osteria Terrazze della Luna).

Les mer om Riva del Garda

Fine utfluktsmuligheter

Det er gode muligheter for utflukter til Iseosjøen, Tennosjøen, Ledrosjøen, Toblinosjøen og utflukter i Dolomittene. Vi anbefaler dessuten å besøke Cascata di Varone, et vannfall som ligger ca 3,5 km fra sentrum.

Sjul teksten
 
 
search map