Hotell i Nalles i Syd-Tirol

Boutique Hotel Zum Rosenbaum

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Alt på Hotel zum Rosenbaum (3-stjerners superior) lover et drømmeaktig opphold, fra den blomsterdekorerte fasaden og meget smakfulle innredningen, til restauranten og svømmebassenget med utsikt over frodige epletrær. Hotellet ligger midt i landsbyen Nalles med gangavstand til både bakeri og supermarked.

Benytt dere av fasilitetene

Her ønskes dere velkommen at et smilende og hjelpsomt personale, som gjør alt til rette for at dere best skal kunne nyte feriedagene deres. Spaser i den grønne og velstelte hagen, nyt en aperitiff på terrassen og legg på svøm i det mosaikkdekorerte svømmebassenget. Solsengene og en forfriskende utedusj venter på plenen ved siden av, og under plenen er det parkeringsplasser reservert til Suitene, og en parkeringsplass uten tak ved siden av for resterende gjester.

Les mer om Boutique Hotel Zum Rosenbaum

Dra på et gastronomisk eventyr

Vi anbefaler på det varmeste å prøve hotellets bistro, der atmosfæren er intim blant de små bordene. Er du heldig blir du kjent med en viss "kryddermester" som gjerne piffer opp grønnsakene med lokale urter og olivenoljer fra området. Maten i seg selv er velsmakende og både lokal og nasjonal.

Frokosten er også et kapittel for seg selv. Den serveres som buffét, og kan inntas enten inne eller ute på terrassen dersom været tillater det. Hotellets sans for mat ligger dypt i blodet da det opprinnelig ble bygget som et bakeri i 1654. Bakeriet har blitt mindre med årene og har flyttet til nabobygget, men finnes fremdeles og drives stadig av den samme familien. Bistroen er åpen fra tirsdag til lørdag mellom kl. 18:00 og 20:00. Den er stengt på søndager og mandager.

Koble av i peisstuen

I tillegg til restauranten har hotellet en fin, liten resepsjon med informasjonspoint og en avdeling med lokale produkter til salgs. Derfra går veien inn til en salong med bar og peisstue, der den fredelige stemningen oppfordrer til avslapning etter fjellrike dager i Dolomittene.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map