Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cavalese er en hyggelig og sjarmerende alpeby fra 1300-tallet og er det administrerende hovedsetet i Palazzo della Magnifica Communitá i Val di Fiemme. I byen er det mulighet for å ta en tur på kino eller teateret, besøke de mange butikkene eller ta en middag på en av flere restauranter som serverer lokale retter. Når middagen er vel overstått kan du stikke innom en av de lokale barene eller byens diskoteker.

Kart over Cavalese i Val di Fiemme, Italia

Klikk på kartet nedenfor og få adgang til mer informasjon om din neste skiferie i Cavalese. På det store kartet kan du zoome inn og ut og se hvor heiser, skitrekk og løyper befinner seg, samt hvor vi kan tilby et av våre håndplukkede feriehus. Du finner også kjøreavstander til flyplasser i området, samt til utvalgte byer i Norge. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Skiområdet ved Cavalese - Alpe Cermis

Cavaleses skiområde ligger sør for byen og kalles Alpe Cermis. I dette hyggelige skiområdet betjener 7 skiheiser totalt 24 km med løyper. Området er relativt smalt, så du vil oppleve en stor høydeforskjelle fra toppen som ligger 2250 m.o.h. og helt ned til 860 m.o.h. hvis du tar en av de lengste løypene i Dolomittene, nemlig Olimpia på hele 7,5 km.

Cavalese er sammen med Predazzo og andre småbyer i området en kjent ski-resort og ansees for å være "den italienske hovedstaden" for langrenn. Området har bl.a. vært vert for store langrennskonkurranser. Byen byr på mange former for aktiviteter som f.eks. innendørs skøytebane, sportshall, tennis, minigolf og mye mer.

Heiskortet er en del av Dolomiti Superski og mer kjente og langt større skiområder som Canazei og Campitello er kun en kort busstur unna - noe som også gjelder Sella Ronda-skituren. Cavalese er perfekt både for viderekomne og begynnere, og løypene prepareres fra desember til april. Men vær forberedt på at den nederste delen av Olimpia-løypen blir sperret siste del av sesongen pga. manglende snø.

Alpe Cermis-området består av 10 km blå, 9 km røde og 5 km svarte løyper.

Rideturer, sykkelturer, turgåing...

I sommerhalvåret tilbyr Cavalese et hav av aktiviteter for hele familien, både ridning, sykling og turgåing, men også stavgang, bading og trenings-fasiliteter. Her får du med andre ord en aktiv ferie med frisk luft i lungene og tilbud til både store og små.

 

Les mer om Cavalese

Ankomst til Cavalese

Hvis du har lyst til å kjøre selv til Cavalese, følger du Brenner-motorveien til Ora der du kjører av og fortsetter opp til Cavalese. Nærmeste flyplasser finner du i Bolzano (45 minutters kjøring), Verona (2 timers kjøring), Milano (3,5 timers kjøring) eller Venezia (3 timers kjøring). De nærmeste togstasjonene er Ora (ca. 24 km), Bolzano (ca. 42 km) og Trento (ca. 60 km)

Sjul teksten
 
 
search map