Ferievilla til hele familien? Lei en villa på Sicilia

Villa Brezza di Mare i Nebrodi-fjellene
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Lei en villa på Sicilia


Ved å leie en egen villa får du totalt privatliv, stor fleksibilitet og en befriende uavhengighet. Ofte ligger villaen perfekt plassert i forhold til en liten by, gjerne med kort avstand til atskillige spennende utfluktsmål i området. På Sicilia ligger flere av våre villaer kun noen få kilometer fra nærmeste by, noe som betyr at innkjøpsmulighetene og restaurantene aldri er langt unna.

Sicilia er Middelhavets største øy, og er dominert av den kjente vulkanen Etna som ruvet 3 kilometer over havet på den østlige delen av øya. Det smale og strømfylte Messinastredet skiller Sicilia fra fastlandet, og her i Italias sørligste region flyter livet avgårde i et annet tempo enn i det tettbefolkede nord. Som reisemål er Sicilia svært populært takket være de dramatiske landskapene og den frodige naturen som sette friske råvarer på bordet året rundt.

Hos In-Italia er vi spesialister på ferievillaer på Sicilia, og vi leier ut til større selskaper, bedrifter, store familieselskaper og mye annet året rundt. Hvis du er i tvil om hva du skal velge kan du ringe og snakke med en av våre meget kompetente reisekonsulenter, så hjelper vi deg med å finne den perfekte villaen.

>>> Se også andre ferieboliger, ferieleiligheter og hoteller på Sicilia her

Utvalgte ferievillaer på Sicilia:

-

-

-

 
search map