Feriebolig i Venetico på Sicilia

Karma Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På nordkysten av Sicilia er temperaturen behagelig selv i de varmeste månedene av sommeren. Omgivelsene er grønne takket være de høye fjellene i naturparken Nebrodi, som danner et meget spesielt mikroklima langs kysten.

Velg byen Venetico hvor du kan bo blant de lokale

Sicilia tiltrekker seg mange ferierereisende som ofte kjemper om plassen i de travle turistbyene som Taormina og Cefalù. I den lille byen Venetico vil du sannsynligvis også møte andre reisende, men du vil spesielt være omgitt av lokalbefolkningen, det er det mange som foretrekker. Dette betyr blant annet at lydnivået på kaféer og restauranter vil være relativt høyt, at matkortet vanligvis bare er på italiensk hvis det overhodet er et matkort, og at siestaen er "hellig" for italienerne sover til middag. Hvis du tilhører de som foretrekker den sanne italienske livsstilen, er de nylig renoverte leilighetene i Venetico et godt valg. Her kan du velge mellom flere steder å spise hvis du ikke foretrekker å kokkelere selv. På Karma Resort kan du bestille et opphold med frokost, hvor den italienske og relativt beskjedne versjonen av dagens første måltid er utvidet med en liten buffet med pålegg og oster.

Mer enn en strandferie

Venetico ligger nær motorveien, så det er enkelt og raskt å dra på utflukter i området. Det er ikke langt til Milazzos historiske sentrum, hvor du finner finner Sicilias største slott. Fra byens havn kan du seile ut til de eoliske øyene, som er av vulkansk opprinnelse, hvor du blant annet finner Europas største krater og helt unike landskap. Lenger vest kan du besøke Tindari, det greske teatret, Cefalùs middelalder sentrum og Santo Stefano di Camastras keramikkproduksjon. I fjellene bak Venetico kan du kjøre opp til Montalbano Elicona og megalittene ved Argimusco-sletten på ca. 40 minutter. Montalbano Elicona ble kåret til Italias vakreste landsby i 2016, den er virkelig verdt et besøk. Hvis du velger å besøke Messina, kommer du til en stor by som ble jevnet med jorden ved det store jordskjelvet i begynnelsen av 1900-tallet. Fiskemarkedet er imidlertid fortsatt eksotisk, ikke minst på grunn av den spesielle stemningen mellom selgerne og kjøperne.

Les mer om Karma Resort

Gode leiligheter - noen med balkong eller terrasse og havutsikt

Karma Residence ble renovert i 2017. I første etasje er det en hall med frokosrestaurant, samt et møterom, som nå og da brukes av lokale bedrifter. I bygningen er det installert en heis som ikke når opp til toppetasjen.

Alle leilighetene/rom har smart TV, aircondition, Wi-Fi, kjøkkenkrok med mikrobølgeovn og kjøleskap (mot et gebyr) , safe og bad med toalett, dusj og hårføner. Du kan benytte deg av den nærliggende stranden med solsenger og parasoller mot et pristillegg.

Les om leilighetene på Karma Resort

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Karma Resort

Les personlige anmeldelser av Karma Resort som ligger på Sicilia. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Karma Resort. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Karma Resort

Bedømmelse av Karma Resort

Les mer

Bedømmelse av Karma Resort

Les mer
 
search map