Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Sammen med Viator, som er en av verdens største leverandører av utflukter med høy kvalitet, kan vi nå tilby deg å bestille alle dine utflukter på Sicilia på nettet, enten hjemmefra eller på destinasjonen. Søk blant hundrevis av godt tilrettelagte turer hvor du får muligheten til å utforske de sicilianske herligheter i trygt selskap med en lokal guide.

Sicilia er en fantastisk øy med frodige landskap og tøffe fjell, her får du århundrer av historie, kombinert med en utrolig natur. Dine guider kan ta deg med på en omvisning i de store byene, "fjellklatring" på vulkaner, sykling i olivenlunder og bussturer til romerske ruiner. Alt ligger for dine føtter- du trenger bare å bestemme hvor turen skal gå.

Bruk søkemotoren under for å finne inspirasjon til utflukter på Sicilia. Vi anbefaler å bestille på nettet her på siden, slik at du er sikker på å få plass på ønsket tur.

Utfluktene på Sicilia formidles av Viator som er et datterselskap av Tripadvisor. Sammen med lokale tour-byråer tilbyr Viator en profesjonell pakke som blant annet kan inneholde transport i førsteklasses busser og ferger, sertifiserte guider og et velprøvd og pris sterkt program. Husk å sjekke vilkårene for de enkelte utflukter på Sicilia grundig slik at du vet nøyaktig hva som er inkludert og hva som ikke er det.

Merk at det er Viator som er ansvarlig for din bestilling. In-Italia gir bare en attraktiv avtale tilgjengelig for alle reisende til Sicilia - uansett om du har bestilt feriehus hos oss. Derfor skal alle spørsmål verdrørende produkter hos Viaor stilles til deres kundeservice.

Vi ønsker deg en god tur til Sicilia!

 
search map