Hotell i Trabia på Sicilia

Hotel Tonnara Trabia

Restauranten
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du vil ikke finne mange artikler som omhandler Trabia. Du ville sikkert ikke tatt en reise hit kun på grunn av byens severdigheter heller. Men Trabia ligger midt mellom Palermo (30 km) og Cefalù (30 km) og er betjent av jernbanen, noe som gjør det enkelt å kombinere en avslappende ferie på stranden med kulturelle utflukter.

Bad i havet eller i bassenget

Hotellet har direkte adgang til stranden, og reiser du med barn er dette er unektelig fordel for deres sikkerhet. Du behøver ikke engang å krysse veien for å komme deg til havets salte bølger, eller til bassenget hvis du foretrekker å bade uten bølger og salt. Hotellets private strand byr på solsenger og parasoller der du kan sole deg og nyte drinkene dine. Bassenget ligger en etasje over strandens nivå, og du har havutsikt fra dens terrasse.

Les mer om Hotel Tonnara Trabia

Avslapning i velvære-senteret

Vinteren på Hotel Tonnara er varmere enn mange andre steder på øya. På den ene siden av hotellets bygning finner du nemlig et velvære-senter, hvor du kan bade i oppvarmet vann, nyte en massasje eller slappe av i det tyrkiske badet. Fra velvære-senteret er det mulig å gå ut mot gressplenen mot stranden - klimaet på øya er så mildt at det ofte er mer enn behagelig å sole seg her i vinterhalvåret (som her nede varer i maks. et kvartal) både før og etter lunsj. Vi gjør oppmerksomme på at adgang til velvære-senteret kun er tillatt for gjester som er fylt 18 år.

Restauranten er verdt hele turen

Frokosten serveres i en stor og lys salong som ligger i andre etasje og kikker ut mot havet. Det er utgang til en bred terrasse der du kan nyte havets duft og bølgenes sang, som kan skifte fra klassisk til rock etter vind- og værforhold. Hotellets restaurant heter U'Rais og ligger atskilt fra frokostsalongen. Restaurantens innredning har hentet inspirasjon fra sicilianske mønstre og historie, og med innslag av normanniske linjer og arabiske detaljer. Middelhavskjøkkenets meny består hovedsakelig av kjøtt- og fiskeretter, men byr også på pizza i alle mulige varianter, deriblant med glutenfri deig og i vegetariske og veganske versjoner. Deres veganpizza med kål, gulrøtter, ristet spisskummen og chili har vunnet bifall fra selv de mest dedikerte kjøttspiserne. Pizzaen bakes i treovn og dens deig er basert på antikke sicilianske kornsorter som blandes med hjemmelaget surdeig for å danne en lettfordøyelig utgave av denne berømte retten. I tillegg byr vinkartet på kjente og utsøkte sicilianske viner som vil gjøre oppdagelsen av denne regionen enda mer smakfull.

Velg rommet som passer best til dine behov

Det er ca. 100 rom på hotellet. De er innredet med lyse pastellfarger som minner om havet, og er alle utstyrte med aircondition, tv med satellitt-kanaler, safe og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Du har også Wi-Fi i hotellets fellesarealer, inkludert i oppholdets pris.

Rommene på Hotel Tonnara Trabia

Standardrom

Standardrommene er ca. 16-22 m² og de kikker enten mot den indre gården eller skrått over mot havet. Noen av dem har skråtak. De anbefales til reisende som regner med å benytte seg mest av hotellets tjenester eller tilbringe mye tid på utflukt og derfor ikke vil tilbringe mye tid på rommet, kun benytte det for å sove. Noen av dem har plass til én eller to ekstrasenger.

Superiorrom med havutsikt

Superiorrommene har alle direkte utsikt mot havet. De er ca. 20-25 m² store og noen av dem kan gjeste opptil 3 personer.

Deluxerom med balkong og havutsikt

Deluxerommene har alle balkong eller terrasse med direkte havutsikt. De er ca. 35-40 m² store og har en stue, der det i enkelte tilfeller er plass til opptil to ekstrasenger, samt et soverom med dobbeltseng. Disse rommene er ideelle for familier som ønsker god plass til å være sammen og som vil nyte å sitte sammen foran havet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Cefalù Sea Palace

Cefalù, Sicilia

Etna Hotel

Giarre, Sicilia

Anbefalinger for deg

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilia

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært på Sicilia

search map