Ferieovernattinger i Tindari

Det greske teateret i Tindari Utsikt over Laghetti di Marinello fra Tindari Utsikt over bukten Stranden i Oliveri Solnedgangen ved Laghetti di Marinello
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Tindari ble grunnlagt i 396 f.Kr. av grekerne fra Siracusa som et forsvarsverk mot kartagonesernes mange angrep. Med dens plassering på en klippe høyt hevet over havet var Tindari så godt som uinntakelig. Denne strategiske posisjonen var utvilsomt også årsaken til at Tindari fortsatte å blomstre under romernes styre, da byens lojalitet i kampene mot Kartago ble belønnet med flere privelegier.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Se de fascinerende attraksjonene på kloss hold

På vei opp fra fjellet ser dere i dag fortsatt rester av de monumentale bymurene, men for å få en bedre idé om hvordan Tindari så ut for et par tusen år siden kan dere besøke utgravningene av gamlebyens sentrum og det greske teateret. Besøk også Santuario di Tindari som ble bygget på 60-tallet for å huse den populære statuen av Den Sorte Madonna. Statuen dukket ifølge legendene opp på egenhånd for over 1000 år siden og har utført utallige mirakler siden. Når det er sagt, så er bygget som nå huser statuen ikke like imponerende med dens "moderne" arkitektur og smakløse design - men det skremmer ikke de mange troende som kommer hit på pilegrimsferder, og selv på hverdager strømmer det tusenvis av dem hit . Dersom dere vil oppleve den store forestillingen her den 8. september, på Madonnaens festdag.

Les mer om Tindari

Bestill ferieovernattinger i Tindari

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Tindari og ellers på Sicilia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map