Hotell i Taormina

NH Collection Taormina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Fantastisk utsikt og sentral beliggenhet

Hotel NH Collection Taormina gjennomgikk en totalrenovering i 2009, og er i dag et av Taorminas ledende 5-stjerners hoteller. Du bor supersentralt i sentrum av den historiske bykjernen, og det er bare noen få skritt herfra til det berømte gresk-romerske teateret og de mange butikkene og restaurantene. Hotellet er det perfekte utgangspunktet for å utforske området, og det er rikelig å fylle feriedagene med her. Kommer du med bil, noe vi anbefaler, er det mulig å parkere på stedet mot tillegg. I bil kommer du deg lett rundt til nærområdets største attraksjoner som vulkanen Etna, den spennende kløften Gole del Alcantara, den romerske keiservillaen i Piazza Armerina og den gamle, greske havnebyen Siracusa. Du kan naturligvis kjøre nordover til badebyen Cefalú eller seile en tur til de eksotiske Eoliske øyer fra Milazzo. Mulighetene er det mange av, dersom du klarer å løsrive deg fra det deilige hotellet. 

God service og mange fasiliteter

Det moderne hotellet har naturligvis døgnåpen resepsjon, heis, Wi-Fi, vaskeservice, treningsrom og et eksklusivt spa på hele 260 kvadratmeter, der du bl.a. finner sauna, tyrkisk bad og der du kan bestille forskjellige former for behandlinger. Du kan også leie sykkel dersom du tør å gi deg i kast med de smale fjellveiene, og da kan vi anbefale et besøk i den hyggelige, lille fjellandsbyen Castelmola som ligger rett over Taormina. Du kan benytte deg av hotellets deilige svømmebasseng, eller ta en tur til stranden, og hotellet tilbyr pendelbuss-service i høysesongen. På den deilige terrassen kan du slappe av og nyte solens varme selskap med en kjølig forfriskning og en god bok. Dagens måltider kan du naturligvis innta i restauranten, der du får en spektakulær utsikt over landskapet. Synes du at familiens kjæledyr også skal få være med på denne 5-stjerners opplevelsen er det muligheter for dette, da de firebeinte familiemedlemmene er mer enn velkomne så lenge hotellet blir informert på forhånd. 

Komfortable rom

Det er i alt 63 rom og suiter i forskjellige kategorier. De har alle aircondition, minibar, safe, telefon, skrivebord, flatskjerms-tv, Wi-Fi og bad med hårføner og dusj eller badekar. Du kommer deg alltid på nettet her, og det tilbys satellitt-programmer som underholdning. De fleste rom har også balkong og utsikt. 

Les om rommene på NH Collection Taormina

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map