Hotell i Taormina

Hotel Vello d'Oro

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Nyt den private kunstutstillingen

Så langt tilbake som på 50-tallet huset hotellets første etasje en utstilling av keramikk, som ble utført av den dansk gifte kunstneren Cuscona. Senere ble bygningen omgjort til hotell, men noen av Cusconas arbeid befinner seg fortsatt på hotellet og utgjør en betydelig del av dekorasjonen. Det er ikke langt til Corso Umberto, som er Taorminas livlige gågate, hvor du også finner et stort utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter.

Bo i sentrum av Taormina

Hotellbygningen ligger ned til Corso'en, hvor du på den ene siden har du utsikt til Taormina sentrum og det gresk-romerske teateret, og på den andre siden til Naxosbukten samt den imponerende vulkanen Etna, som nesten alltid er aktiv til et visst nivå . Hvis du velger å forlate hotellet gjennom restauranten i første etasje, går du direkte innpåi Piazzetta Varo og du er bare noen skritt fra Corso Umberto.

Les mer om Hotel Vello d'Oro

Hotellets fasiliteter

Hotel Vello d'Oros resepsjon er døgnåpen, det er en bar som også tilbyr romservice og det er flere terrasser med panoramautsikt, hvorav den største tilhørere restauranten, mens en annen er innredet til solterrasse med parasoller og solsenger. Hotellets restaurant ligger i første etasje, hvor det også er en salong med TV og et lite bibliotek. Frokosten serveres som frokostbuffé.

Fine men enkle rom

Hotellets 53 rom er fint, men enkelt innredet og alle har en safe, TV med internasjonale kanaler, telefon og aircondition, som settes på 12 timer i døgnet i sommermånedene (fra 15. juni til begynnelsen av september). Alle rommene har eget bad med toalett og dusj eller badekar og hårføner. Flere av rommene har også balkong og/eller havutsikt.

Les om rommene på Hotel Vello d'Oro

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map