Hotell i Taormina

Hotel Sole Castello

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Sole Castello har en fantastisk beliggenhet 2 kilometer fra Taorminas sentrum. Utenfor Hotel Sole Castello kan du hoppe på bussen som frakter deg til Taormina på knappe 5 minutter. Vil du ta beina fatt tar det ca. 15 minutter, og vil du ned til stranden tar det rundt 20 minutter.

Utsikten er verdt reisen i seg selv

Hotel Sole Castellos beliggenhet er noe for seg selv, og absolutt noe du bør ta med i beregningen når du planlegger ferien din. Hvis du har en bil vil det være et fint utgangspunkt for å utforske hele den østlige kyststrekningen av øya. Når du kommer hjem fra dagens opplevelser kan du ta en forfriskende svømmetur i bassenget mens du nyter utsikten og en kjølig drink. Hvis du vil unne deg en avslapningsdag kan du naturligvis tilbringe hele dagen ved bassenget. Hygg deg med en god bok, beundre utsikten og nyt den deilige atmosfæren.

Stranden er ikke langt unna og selv om hotellet ikke har deres egen strandservice har de en avtale med en av de private strendene der du kan leie solsenger og parasoll til en god pris. I sommersesongen serverer restauranten både internasjonale og lokale retter ute på terrassen. I pianobaren hersker en avslappet stemning på kvelden, og fra tid til annen tilbys det kveldsarrangementer med lokal folkemusikk. Kommer du i bil kan du parkere i hotellets garasje. Det er gratis Wi-Fi i fellesområdene.

Les mer om Hotel Sole Castello

Tradisjonelle, men komfortable rom

Hotel Sole Castello har i alt 50 enkelt innredede rom. Alle er utstyrte med aircondition, satelitt-tv, minibar, safe, skrivebord og et bad med toalett dusj og hårføner. Noen rom har balkong med havutsikt.

Les om rommene på Hotel Sole Castello

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map