Hotell i Taormina

Hotel Bel Soggiorno

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Et fint familieeid hotell

Hotel Bel Soggiorno ligger vakkert i åssiden, like i utkanten av Taormina. Den gamle villaen dateres tilbake til 1908, og eies fortsatt av samme familie som har ønsket gjestene velkommen i mer enn 100 år. Du er omgitt av en nydelig hage fylt med sitron-, appelsin- og mandarin trær samt utsikt over havet og mot vulkanen Etna, er helt enestående.

Romantikk og historiens vingesus

På hotellet kan du nyte ferien i en romantisk setting, både innvendig og utvendig. Historiens vingesus kan høres overalt, og hvis vegger kan snakke vil du få mange spennende historier fra en svunnen tid. I den vakre hagen er du omgitt av de vakreste blomster overalt, liksom det er trær i alle nyanser som inkluderer imponerende furutrær, palmer og kaktus.

Les mer om Hotel Bel Soggiorno

En utfordrende beliggenhet

Bel Soggiorno, som direkte oversatt betyr et vakkert opphold, er som nevnt på en fjellside, så hvis du er dårlig til beins, er nok ike dete det riktige valget for deg, ettersom det er mange nivåforskjeller. Dette gjelder også når du går en tur til sentrum av Taormina, som er ca. 10-15 minutters gange fra hotellet, og som inkluderer en ikke ubetydelig mengde trapper.

En utsikt i verdensklasse

Utsikten er ikke mindre enn fremragende, og kan faktisk best beskrives som et postkort i verdensklasse. Du kan delvis se vulkanen i Etna og følge med på de mindre utbruddene som er spesielt klare om natten, hvor du kan se den røde lavaen. Samtidig har du en fantastisk utsikt over havet og kysten, samt er det ikke langt til den vakre Isola Bella og de vakre strendene. Economy - rom har bare vindu og ingen utsikt over havet.

Gode service

På hotellet er det en døgnåpen resepsjon slik at du alltid kan få hjelp eller råd hvis det er noe du er i tvil om. Du kan nyte frokosten din sammen med utsikten, og en enkelt kveld i uken tilbyr hotellet også en middag. Baren er åpen om morgenen og om ettermiddagen til kvelden. Kommer du med bil er det mulighet for å parkere.

Rom med utsikt

Hotellet har ikke mer enn 25 rom, som alle er pent innredet med enkel, moderne stil. Noen har en liten balkong eller terrasse med utsikt, mens de fleste har utsikt over havet, hagen eller fjellene. Alle har minimum aircondition, satellitt-TV, safe, wi-fi og bad med dusj eller badekar samt hårføner.

Les om rommene på Hotel Bel Soggiorno

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map