Hotell i Taormina

Hotel Ariston

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Ariston ligger rett ved, men allikevel litt bortgjemt fra taubanen i Toarmina. Det er kort avstand til det historiske sentrum med den kjente Corso Umberto, hvor du vil finne flere butikker (litt for) mange souvenirbutikker og flere utsiktspunkter, hvor du kan beundre vulkanen Etna og kystlinjen. I kort avstand fra hotellet finner du også det greske teater, men for å komme deg hit må du gå gjennom sentrum.

Basseng i en eldgammel park

Du kan komme deg til hotellet med bil, men i virkeligheten er bilen slett ikke nødvendig for å kunne få et godt opphold. Fra parkeringsplassen ved taubanen går du inn til en liten port og du kommer inn til den store og frodige parken med århundrede gamle trær, som omringer hotellet. I hagen foran hotellet har de et flott utendørsbasseng med solterrasse.

Les mer om Hotel Ariston

Service på hotellet

Hotel Ariston har nylig blitt delvis oppusset. Hallen, restauranten og gåområdene samt superiorrommene er nyinnredet. På hotellet finner du dessuten et 24 timers åpen resepsjon, frokostrestaurant og restaurant, bar, heis, bagasjeoppbevaring samt internett.

MERK! På grunn av Covid-19 er restauranten stengt for tiden.

Rommene

På hotellet er det 119 rom (i forskjellige bygninger) og du kan velge alt etter behov, rom med eller uten balkong på fjell eller havsiden. Merk at havutsikten kan være mer eller mindre åpen. Kommer litt an på trærne i parken som omringer hotellet.

Felles for alle rom er eget bad med hårføner, satelitt-TV, minibar, oppbevaringsboks og vannkoker til kaffe/te. I sommerens varmeste perioder skrur de på airconditionen, men det informeres ikke om dette på forhånd når de velger å skru den på. Wi-Fi er tilgjengelig mot et gebyr.

Les om rommene på Hotel Ariston

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map