Hotell i Taormina

Hotel Ariston

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Ariston ligger rett ved, men allikevel litt bortgjemt fra taubanen i Toarmina. Det er kort avstand til det historiske sentrum med den kjente Corso Umberto, hvor du vil finne flere butikker (litt for) mange souvenirbutikker og flere utsiktspunkter, hvor du kan beundre vulkanen Etna og kystlinjen. I kort avstand fra hotellet finner du også det greske teater, men for å komme deg hit må du gå gjennom sentrum.

Basseng i en eldgammel park

Du kan komme deg til hotellet med bil, men i virkeligheten er bilen slett ikke nødvendig for å kunne få et godt opphold. Fra parkeringsplassen ved taubanen går du inn til en liten port og du kommer inn til den store og frodige parken med århundrede gamle trær, som omringer hotellet. I hagen foran hotellet har de et flott utendørsbasseng med solterrasse.

Les mer om Hotel Ariston

Service på hotellet

Hotel Ariston har nylig blitt delvis oppusset. Hallen, restauranten og gåområdene samt superiorrommene er nyinnredet. På hotellet finner du dessuten et 24 timers åpen resepsjon, frokostrestaurant og restaurant, bar, heis, bagasjeoppbevaring samt internett.

MERK! På grunn av Covid-19 er restauranten stengt for tiden.

Rommene

På hotellet er det 119 rom (i forskjellige bygninger) og du kan velge alt etter behov, rom med eller uten balkong på fjell eller havsiden. Merk at havutsikten kan være mer eller mindre åpen. Kommer litt an på trærne i parken som omringer hotellet.

Felles for alle rom er eget bad med hårføner, satelitt-TV, minibar, oppbevaringsboks og vannkoker til kaffe/te. I sommerens varmeste perioder skrur de på airconditionen, men det informeres ikke om dette på forhånd når de velger å skru den på. Wi-Fi er tilgjengelig mot et gebyr.

Les om rommene på Hotel Ariston

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Ariston

Les personlige anmeldelser av Hotel Ariston som ligger på Sicilia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Ariston. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Hotel Ariston

Bedømmelse av Hotel Ariston

Les mer

Bedømmelse av Hotel Ariston

Les mer

Bedømmelse av Hotel Ariston

Les mer

Perfekt beliggenhet og utsikt

Hotellet får klart 4 stjerner for sin beliggenhet og utsikt. Service og hjelp var også upåklagelig. Selve hotellet er av eldre dato, men det betyr absolutt ingenting.
Gangavstand til byen, taubanen og busstasjonen

Les mer

Positiv overaskelse

Turen til Taormina var en positiv overraskelse. Reiste sammen med min datter på 18 år og vi stortrivdes begge to. Hotel Ariston egner seg ikke for folk med bevegelseshemning pga bratt adkomst fra alle kanter, men foruten dette så var Ariston et veldig bra valg.

Les mer

Bra hotell med super beliggenhet

Vi hadde 10 deilige dager på Hotel Arison. Hotellet ligger perfekt i Taormina, kort avstand til bussterminal og kabelbanen ned til stranden. Man kan enkelt spasere til alle stedene i byen, og utsikten er fantastisk (sørg for å få rom med balkong/havutsikt, gjerne lengst mot vest slik at man unngår trærne og å sitte over restauranten).

Vær klar over at rommene er meget lytt, men slik er det jo mange steder, og det plagde ikke oss. Sengene var heller ikke supre, men det ble fiksert med et par toppmadrasser som de kom med da vi nevnte det.

Les mer
 
search map