Hotell i Taormina

Casa Turchetti

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her bor du i den øverste delen av Taorminas fasjonable og vakre sentrum. Og til tross for den korte avstanden til gågaten og de mange besøkende som kommer til byen, er du omgitt av fred og stillhet mesteparten av dagen.

Et prisvinnende, lite hotell

Casa Turchetti styres av Mamma Francesca og hennes mann, Pino. De har blitt utnevnt som Italias beste hotell av Zoover to ganger, og er anbefalt av atskillige guider. Er det noe Francesca setter pris på, så er det gjestenes velvære på hotellet. Uansett hvor mange gjester som overnatter arrangeres frokosten alltid med en rikholdig buffét, og det er ingen grenser for hvor mange kopper kaffe du kan bestille. Hun sørger for at du kan velge mellom flere hjemmelagde brød og kaker, et herlig utvalg av årstidens eksotiske frukter, godt pålegg og oster. I tillegg er sengetøy, håndklær og "courtesy set" av høyeste kvalitet. Her får du virkelig majestetisk behandling.

Bo i byens gamle musikkakademi

Casa Turchetti var i flere tiår byens musikkakademi, der musikeren Turchetti underviste sine elever. Huset levde videre under de lokale nonnenes beskyttelse før de valgte å forlate eiendommen. For noen få år siden kjøpte en lokal entreprenør huset på auksjon for å etablere sine kontorer i byen, men da han besøkte stedet valgte han heller å reetablere de flotte rommene, og transformere huset til et lite hotell der reisende kunne nyte byens skjønnhet.

Midt i smørøyet og langt fra støyen

Casa Turchetti ligger ved en smal gate i den øverste delen av byens gamle sentrum. Når du kommer inn døren og går ned mot gågaten (Corso Umberto) vil du bli overrasket over hvor tett du er på byens pulserende sentrum. Og når du sitter på husets terrasse vil du også bli overrasket over freden som hersker her oppe. Fra Casa Turchettis terrasse kan du lytte til konserter fra byens greske teater, som høres bedre og tydeligere enn lydene fra menneskene som sitter og snakker, ler og hygger seg langs gågaten.

Er det lurt å ankomme i bil?

Du bør være en god fører for å kunne kjøre rundt i byens smale og tidvis svært bratte gater. Du kan komme deg helt frem til huset med bil, men vær forberedt på at det ikke er lett å parkere her, for ikke å snakke om hvor lang tid det tar å finne en parkeringsplass i byen. Derfor anbefaler vi at du heller ankommer med offentlig transport, eller at du etterlater bilen i et av de store parkeringshusene på veien opp til sentrum.
Et par andre grunner til at vi råder deg til å ankomme med offentlig transport er:
- Fra byen er det gode forbindelser til flyplass, togstasjon og de viktigste byene langs østkysten på Sicilia.
- Parkeringsplasser i Taormina er ikke billige.
- Velger du å oppholde deg i Taormina har du så mye å se og nyte i byen at du kommer til å bevege deg mest til fots uansett.

Kun noen få rom

Det er kun 5 rom på dette lille hotellet. De er alle utstyrte med aircondition, flatskjerms-tv og eget bad.
Alle rommene varierer i størrelse og utsikt. Men den beste utsikten får du fra terrassen, der det er god plass til alle gjestene uten at det blir trangt. Og uansett hvilket rom du bor i er terrassen stedet der gjestene oppholder seg mest, forteller Francesca og Pino.

Les om rommene på Casa Turchetti

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map