Hotell i Siracusa

Hotel Gutkowski

 
Hotel Gutkowski er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Gutkowski er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Siracusa her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Gutkowski ligger ved havnepromenaden i det gamle Ortigia-kvartalet, byens hjerte. Stemningen på hotellet og i helenærmiljøet på halvøyen Ortigia er preget av mystikk og fornøyelse for sjelen. Nærmeste bad ligger ca. 300 m fra hotellet.

Fra forfall til hygge

Var du kommet forbi Siracusas østlige havpromenade for noen år siden, ville du kanskje lagt merke til et gammelt og forfallen hus. Det gjorde at den nåværende eieren bestemte seg for å overta huset og gjorde det om til hotell. Det gikk ikke mer tid før det også ble kjøpt inn et annet hus få skritt derfra og hotelletble dermed utviddet. I dag når du går inn i porten er atmosfæren familieær og imøtekommende. Gjestfriheten er på topp som alltid på Sicilia. Utover resepsjonen finnes det en peisstue. En flott og romslig frokostrestaurant, hvor det serveres en god frokostbuffet, er blitt innredet i den bygningen som senest ble nyoppusset.

Les mer om Hotel Gutkowski

To bygg, ett hotell

Hotellets 25 rom er fordelt på de to bygningene. Alle rommene er utstyrt med aircondition, minibar, satelitt-tv samt bad med toalett og dusj eller badekar. De er elegante og sobert møblerte med flotte sicilianske cotto-gulv og behagelige pastellfarger på veggene i den første bygningen. De minimalistisk trekkene er enda mer synlige i den andre bygnigen, hvor det også er en felles terrasse med bord og stoler. (I tredje etasje).

Skal du velge et rom med havutsikt?

Merk at noen av rommene har havutsikt, noe som får de fleste til å ønske seg det. Du bør være oppmerksom på at bølgene konstant slåt mot klippene, noe som kan forstyrre noen av gjestenes søvn og at veien løper mellom hotellet og havet derfor må du forvente litt mer trafikkstøy fra disse rommene også. Med andre ord anbefaler vi at du bestiller et rom uten havutsikt, hvis du vil sikre deg en god nattsøvn. Enda en nyttig informasjon: Rommene av typen Plus er noe større enn de andre, men har helt like fasiliteter.

God beliggenhet hvis du kommer med bil

Kommer du med bil må du vite at det er miljøsonen i Siracusa, men at det er mulig å komme helt frem til hotellet uten å kjøre inn i sonen. Parkeringsplassene foran hotellet er dyrest. Ellers er det en stor parkeringsplass ca. 200 meter fra hotellet med rimelige priser (flere opplysninger kan fås ved resepsjonen.)

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilia

Grand Hotel Ortigia

Siracusa, Sicilia

Palazzo Pozzillo

Pozzillo, Sicilia

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært på Sicilia

search map