Hotell i Siracusa

Casa Cristina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo midt i det historiske sentrumet

Bed and breakfast Casa Cristina ligger i tredje etasje i et gammelt herskapspalass i Siracusa. Ikke bare ligger Casa Cristina i byen Siracusa, hvis røtter strekker seg helt tilbake til de gamle grekerne, men den ligger til og med på øya Ortigia, som huser byens historiske sentrum der det meste er holdt i en vakker barokkstil. Byen oser av historie, og er et paradis om du er arkeologisk interessert.

Tett på alt

Du er også omgitt av vann på alle kanter da Ortigia er en liten øy, og stemningen langs vannet og det herlige havnemiljøet er uovertruffen. Byen utstråler liv og du kan velge mellom utallige gode restauranter, hyggelige kaféer - og det er naturligvis muligheter for å shoppe. Kommer du med offentlig transport er de også overkommelig da det ikke er langt til togstasjonen.

Les mer om Casa Cristina

Her blir du en del av familien

Casa Cristina gjør ikke så mye ut av seg, for det er kun 3 rom i den gamle herskapsleiligheten. Det betyr også at du aldri blir bare et nummer i rekken, noe som ofte skjer på større hotellet, men her blir du en del av familien fra første møte. Du kan spise italiensk frokost i den lille stuen, og det er et kjøkken i leiligheten som gjestene har mulighet til å benytte. Selv om du formelig kan høre det historiske suset ute i gatene er det likevel internett i leiligheten, så du kommer ikke til å miste kontakten med omverdenen.

Enkle og originale rom

Føl deg som hjemme i et av de tre aircondition-avkjølede rommene, som også er utstyrte med flatskjerm-tv og privat balkong. Med gratis Wi-Fi kommer du deg alltid på nett, og det tilbys digitalprogrammer som underholdning. Badene har gratis toalettartikler og bidet. Casa Cristina stiller med flere praktiske fasiliteter, som gratis Wi-Fi, barnepass (tilleggsgebyr) og hjelp med utflukter/billetter.

Les om rommene på Casa Cristina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Casa Cristina

Les personlige anmeldelser av Casa Cristina som ligger i Siracusa. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Cristina. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Casa Cristina

Les mer
 
search map