Feriehus og hoteller i Scopello

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I dag har byen både et par spisesteder og en liten butikk, og dens omtale i flere guidebøker har gjort den internasjonalt kjent. Men byen er mest brukt til søndagsutflukter fra Palermo, og i løpet av uken er det forbausende få mennesker her.

Kart over Scopello

Kartet over Sicilia nedenfor kan du bruke til å danne deg et overblikk over byen. Klikker du på det interaktive kartet kan du blant annet se hvilke hoteller og feriehus vil tilbyr i området på denne delen av øya.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Paradisiske omgivelser

Nede ved stranden ligger den ubeskrivelige flotte tonnara, hvor tunfiskene pleide å bli sløyet og preparert til husstandene. I den lille bukten er det ofte seilbåter, men det er også mulig å bade. Vannet er krystallklart og omgivelsene er paradisiske.

Naturreservatet

Scopello ligger rett ved grensen til Lo Zingaro, som er et naturreservat mellom landsbyene Scopello og byen San Vito lo Capo på nordvestlige Sicilia. Naturreservatet har en rekke imponerende grotter i høyden bak kysten. På våren når blomstene pryder landskapet, er det bare helt fantastisk.

Les mer om Scopello

Sommeren er herlig her når man kombinerer utflukt til reservatet med bading. Bading er den primære grunnen til at mange velger å besøke Lo Zingaro. Havet rundt Lo Zingaro er ytterst innbydende, krystallklart og full av opplevelser for dykkere og snorklere.

Husk solkrem

Strendene består primært av småstein og tilstøtende klippeformasjoner. Man skal huske solkrem når man besøker Lo Zingaro, for her er det ikke mye skygge, og alle småsteinen på stranden avgir endel varme.

Besøk også

Man kan også få en opplevelse ved å besøke det lille lokale tunfiskmuseumet, som vitner om områdets tidligere betydning for fiskeri. Vi anbefaler en god badedag i reservatet hvis man oppholder seg i dette området av Sicilia.

Feriehus eller hotell i Scopello

Selv om byen er liten betyr omtalen i gudiebøkene og beliggenheten rett ved naturreservatet at det er en del feriehus med hoteller, bed & breakfasts og ferieleiligheter her. Som på resten av Sicilia har In-Italia Reiser valgt ut de stedene vi mener gir deg best mulige betingelser for å få en vellykket og avslappende ferie.

Det eneste du behøver å gjør er å oppgi dine feriedatoer øverst her på siden for å se ledige feriehus i Scopello. Reiser du med en større gruppe, familie eller venner kan det være en super mulighet for å leie en stor villa på Sicilia. Her får dere alt for dere selv og kan nyte hverandres selskap uten forstyrrelser fra andre gjester. 

Flyplasser og lokale transportmuligheter

Palermo Flyplass ligger nærmest Scopello, men det er ikke mye lenger til Trapani Flyplass, som hovedsakelig benyttes av lavprisselskaper. Du vil derfor som regel ikke ha vansker med å finne en flyreise som passer til dine feriedatoer. Det kan du selv enkelt gjøre ved å søke etter "Fly & opphold" øverst her på siden. 

Hos In-Italia Reiser er det enkelt å bestill en reise til Sicilia med fly og opphold. Det er like billig som å prøve å finne en passende flyreise på egenhånd. Dessuten får du ekstra trygghet ved at pakkereisen din blir dekket av Reisegarantifondet. 

Det er i skrivende stund kun noen få daglige bussforbindelser til Scopello fra Castellammare del Golfo, som i seg selv har begrensede offentlige transportmuligheter. Med mindre du leier en bil må du mest sannsynlig ta taxi det siste stykket fra flyplassen til ditt feriehus. Vi anbefaler uansett leiebil da det gjør det mye enklere å komme seg rundt i området i løpet av ferien. 

Sjul teksten
 
 
search map