Feriehus og hoteller i Sciacca

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sciacca ligger på Sicilia's sydkyst mellom Agrigento og Selinunte, begge steder er kjent for deres arkeologiske vidunder.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Varme kilder

Sciacca er ikke kjent for sine arkeologiske funn, men derimot for sine termale kilder som er varme mineralske bad. Kurbadene er verdsatt av både grekere og romere, og i tillegg til saracenerne som under deres langvarige dominans over byen, ga den navnet Syak, som på arabisk betyr bade.

Les mer om Sciacca

Flott utsmykking

Gjennom tidene er Sciacca også blitt kjent for sin kjeramikkfremstilling, spesielt av kakkel. Kakkelene pryder byen og trappene opp fra havnen er meget flott utsmykket med kakkel fra forskjellige kunstnere.

Livlig brygge

Den store plassen som ligger som en terrasse over havnen, er Sciaccas hjerte, og her har man en fantastisk utsikt. Sciacca er en meget hyggelig kystby og derfor er havnen et av de mest livlige og viktige steder i byen. Fra havnen har man utsikt opp mot byen, som brer seg fargerikt oppover skråningen.

Den fortryllende hagen

I tillegg til å besøke termene og de flotte sandstrendene ved Sciacca kan man få stor fornøyelse ved å besøke den fortryllende hagen "il Giardino Incantato", som er en stor hage, som er full av ansikter som er hugget ut i stein. Hagen ligger litt utenfor bykjernen i retning mot Agrigento.

Sjul teksten
 
 
search map