Villa i Scafa Bassa på Sicilia

Villas Costa d'Orlando

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villas Costa d'Orlando ligger ca. 2 km fra stranden i Borgo San Gregorio, hvor du også finner spisesteder for både raske måltider og de mer utsøkte med fiskespesialiteter. Skal du handle, handler du i Capo d'Orlando som ligger 2 km mot vest, hvor du kan komme enten langs den vakre kystveien eller landevein SS113.

Villa i vakre naturomgivelser

Sicilias nordkyst vil du kunne nyte kontrasten mellom den grønne kystlinjen og det dypeblå havet. De Eoliske øyene bryter horisonten over havet og danner et flott landskap der nyansene går fra lysegult ved soloppgangen om morgen til det glødende røde ved solnedgangen. Fuglenes sang lar seg høre og går i takt med årstidene. Seiler du en dag ut av Capo d'Orlando er det ikke uvanlig å møte på delfiner som det finnes mange av her, spesielt mellom den store flotte øya Salina og de to mindre øyene Alicudi og Filicudi.

Villaer med eget basseng

På Costa d'Orlando er det 6 ferievillaer med privatbasseng og havutsikt, den ene er delt i to og hver halvdel har et eget basseng i hagen. Villaen er stilige innredet med alle mulige fasiliteter, som gjør oppholdet mer enn komfortabelt. Dagsområdene er romslige og lyse med blå hav like utenfor vinduene. Alle boligene er delt på tre etasjer, der to har direkte utgang til hagen, ettersom de ligger på en bratt bakke, og her er utsikten enestående.

Er det noe du savner?

Villaene er utstyrt med alt du er vant til hjemme, og enda mer ettersom klimaet på Sicilia er varmere enn nordpå. Hvert kjøkken har oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgovn, brødrister, vanlig kaffemaskin og alt av kjøkkenutstyr og service som trenges til en middag for alle gjestene. Det er flatskjerm-tv i hver stue og wifi i alle hus. Dessuten finnes det et vaskerom med vaskemaskin og to parkeringsplasser til hvert hus. Gode hagemøbler, hengekøye og solsenger står til rådigheter på hver terrasse. hvor du kan nyte vinden fra havet, og er det for varmt ute kan du bli inne og bruke aircondition som alle hus har.

Villaene på Villas Costa d'Orlando

Villa Salina med 6/8 soveplasser (med privatbasseng)

Villaen er en halvdel av et stort to-familieshus. Til boligen, som er fordelt på tre etasjer, hører det til et eget privat basseng som befinner seg ved terrassen i mellometasjen. Den nederste etasjen har en stor stue med to dobbel sovesofaer og utgang til terrasse med havutsikt samt bad med toalett og dusj. Mellometasjen har direkte inngang fra parkeringsplassen og består av en flott stue med store vinduer mot havet, dobbel sovesofa og kjøkken samt bad med toalett og dusj. Den øverste etasjen har soverom med dobbelseng, soverom med dobbel sovesofa og to bad med toalett og dusj samt garderobe. Fra denne etasjen har du utgang til balkong med havutsikt.

Villa Vulcano med 6/8 soveplasser (med privatbasseng)

Villaen er den ene halvdelen av et stort to-familiehus. Til boligen, som er fordelt på tre etasjer, hører det til et eget privat basseng som befinner seg ved terrassen i mellometasjen. Den nederste etasjen har en stor stue med to dobbel sovesofa og utgang til terrasse med havutsikt samt bad med toalett og dusj. Mellometasjen har direkte inngang fra parkeringsplassen og består av en flott stue med store vinduer mot havet, dobbel sovesofa og kjøkken samt bad med toalett og dusj. Den øverste etasjen har soverom med dobbelseng, soverom med dobbel sovesofa og to bad med toalett og dusj samt garderobe. Fra denne etasjen har du utgang til balkong med havutsikt.

Villa Lipari med 8/12 soveplasser (med privatbasseng)

Villaen er fordelt på tre etasjer. Den nederste etasjen har en stue med dobbel sovesofa og utgang til terrasse med havutsikt, soverom med dobbelseng, soverom med to enkeltsenger og bad med toalett og dusj. Mellometasjen har direkte inngang fra parkeringsplassen og har en flott stue med store vinduer mot havet, dobbel sovesofa og kjøkken samt bad med toalett og dusj. Den øverste etasjen har soverom med dobbelseng, to soverom med enkeltseng, to bad med toalett og dusj samt garderobe. Fra denne etasjen har du utgang til balkong med havutsikt

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map