Villa i Scafa Bassa på Sicilia

Villa d'Orlando Charme

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa d'Orlandos sjarmerende panoramiske beliggenhet er ikke villaens eneste styrke. Det er mindre enn 2 km fra den nærmeste sandstranden i Borgo San Gregorio, hvor du også finner spisesteder og isbarer. Du har like langt til Capo d'Orlandos koselige turisthavn, hvor du kan seile til de eksotiske eoliske øyer eller leie en båt til en båttur eller fiske langs kysten. Sentrum av Capo d'Orlando med sine mange klesbutikker, kafeer og delikatesser og supermarkeder ligger ca. 4 km fra villaen.

Privat basseng til en god familieferie

Rundt huset er det en inngjerdet hage med et lite og nyttig privat basseng: det er bare 3 x 6 meter og 120 cm dypt, men det er nok til å gjøre barna glade. Mens barna plasker i bassenget kan du ligge og sole deg eller sitte i skyggen og hygge deg ved hagebordet. Bassenget ligger på vestsiden, så herfra har du flott utsikt over havet, Cape Orlando og solnedgangen - her kan du ta veldig pittoreske bilder av ferien.

Les mer om Villa d'Orlando Charme

Villaen på Villa d'Orlando Charme

Villa med privat basseng og sjøutsikt

Villaen er delt inn i tre etasjer. - Første etasje inneholder et velutstyrt spisekjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn og fire gassbrennere, eget bad, stue med sovesofa og peis, samt vakker panoramaglassdør over havet. Det er også et gjestetoalett. Fra både kjøkkenet og stuen er det tilgang til hagen med bord og stoler samt bassengområdet. - I andre etasje er det panoramautsikt med dobbelt soverom og eget bad med badekar og toalett samt tilgang til balkong med havutsikt. Det er også et annet soverom med to enkeltsenger (de kan kombineres til en dobbeltseng) dusj og toalettrom med inngang fra gangen. - I underetasjen er det en stue med tre senger og tilgang til bad med toalett og dusj. Det er også et vaskerom med vaskemaskin. Underetasjen får ikke mye lys fra de trange vinduene.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map