Feriebolig i Scafa Bassa på Sicilia

Panoramic Residence Galati

Treromsleilighet Garden Terrasse og hage til treromsleilighet Garden Treromsleilighet Garden Treromsleilighet Garden Treromsleilighet Panorama Treromsleilighet Panorama Treromsleilighet Gallery - terrasse på formiddagen Treromsleilighet Gallery Treromsleilighet Gallery Den overbygde terrassen i toromsleiligheten Loft Toromsleilighet Loft Toromsleilighet Loft
 
Panoramic Residence Galati er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Panoramic Residence Galati er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Scafa Bassa her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lytt til fuglesangen mens du nyter havutsikten

Du har ca. 2,5 km å kjøre fra stranden opp til ferieleiligheten din. Veien er asfaltert helt frem til døren din, og selv om det siste stykket er veldig bratt er det ikke farlig å kjøre der. Med en gang du er fremme vil du høre den gode stillheten og lytte til naturens mange stemmer; vinden fra havet som byr eiketrærnes grener og blader opp til dans, mens fuglekvitteret avbrytes av sikadenes insisterende - og søvndyssende - melodi.

Alt dette mens solen stiger bak deg og i løpet av dagen gjør seg klar til å stupe i vannet bak Capo d'Orlando akkurat når hvitvinen du har holdt kjølig hele dagen smaker best. Barna - og det er barn her i skolenes sommerferie, men ellers vil du ikke finne mange av dem - er nå klare for middag, og da begynner showet: himmelen finner frem fargen som passer best for akkurat den kvelden, og havet reflekterer lysshowet med nye nyanser. Solnedgangen her er en unik opplevelse, og vi er så heldige å ha opplevd oppvisningen mange ganger og i alle årstidene da vi selv har personale som bor på disse kanter.

Residence Galati ligger på Sicilias nordkyst, midt mellom vakre Cefalù og Messinas travle havn. Du har ca. 2 timers kjøring (ca. 185 km) til flyplassen, uansett om du lander i Palermo eller Catania.

Les mer om Panoramic Residence Galati

Er Residence Galati egnet for barnefamilier?

Ferieleilighetene er helt perfekte for familier med barn, da de her kan løpe og leke uten fare for biltrafikk. Eiendommen er nemlig helt inngjerdet og du kan kjøre helt frem til døren slik at du slipper å bære små barn opp og ned veien. I den høye delen av eiendommen er det en stor og artig lekeplass der barna dine kan klatre, hoppe og huske. Til tross for at du bor i en fjellskråning har den erfarne eieren - Attilios familie eier flere hoteller og har tatt imot gjester i flere tiår - plassert planter som danner en tykk hekk og forhindrer de minste gjestene å komme seg ut til skrentene.

Slapp av ved bassenget

Felles for alle leilighetene - i tillegg til lekeplassen - er bassenget og den tilhørende gressplenen. Bassenget vender mot havet og har god plass til alle som vil slappe av mens de soler seg eller tar en liten lur i skyggen under trærne. En trapp på ene siden av bassenget gjør det lett for de minste eller bevegelseshemmede å komme seg ned i det kjølige vannet. Som i de fleste basseng er de ikke tillatt å hoppe i vannet fra kanten, så alle kan nyte å være der.

Plukk urter og grønnsaker i hagen

Den gode verten Attilio har plantet en grønnsakshage til gjestene ved innkjørselen. Her kan du komme og plukke tomater eller squash som du kan marinere med de mange urteplantene som er å finne på eiendommen blant blomster og busker. Her kommer du aldri til å savne en kvist rosmarin til dine grillede biffer eller salvie til pasta og smør, og du kommer fort til å finne nye smaker og dufter som du kanskje ikke kjenner hjemmefra.

Leiligheter med aircondition og havutsikt

Alle leiligheter har enten terrasse eller en bred, avlang balkong der du kan sitte og nyte det milde klimaet. De er enkelt innredet uten mye pynt, noe som betyr at ingen kan velte en dyr vase eller ødelegge et glassbord. Med andre ord: de er perfekte for familier på reise. De er alle utstyrte med kjøkken med to elektriske kokeplater, komfyr og aircondition. De fleste har to soverom, et bad og et kjøkken med spiseplass - tre av dem har kun et soverom. Alle leiligheter har hagebord og -stoler, så du kan sitte ute og nyte det gode været.

Greit å vite om Wi-Fi på stedet

Fra sommeren 2018 vil det også bli installert Wi-Fi i fellesområdene. Siden vi kjenner godt til infrastrukturen i området kan vi informere om at du kan forvente en forbindelse som gjør det mulig å lese mail, publisere bilder, se værmeldinger og lese nyheter. Men det er ikke mulig å se videoer eller laste ned store filer. Samtidig mener noen at dette gir muligheten til å være "mer" på ferie sammen med familien sin, så hvis du er blant dem som mener dette har du kommet til rett sted.

Les om leilighetene på Panoramic Residence Galati

Sjul teksten
 
 
search map