Villa i Scafa Alta på Sicilia

Villa Dimora dei Venti

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Dimora dei Venti er plassert i bakkene mellom Borgo San Gregorio (4km) og Naso (6km) med en flott utsikt over Nebrodi fjellene. Nærmeste spisested ligger i ca 2 km avstand fra villaen.

Utsikt som tar pusten fra deg

Fra alle villaens rom og stuer er det havutsikt over de tre av de eoliske øyene, Salina, Filicudi og Alicudi. Alle balkonger er vendt mot vest, slik at synet av solnedgangen er garantert. Villaen er omgitt av en liten hage med et vakkert svømmebasseng og terrasse med parasoller og solsenger. Villaen ligger rett ved Villa Brezza di Mare og Villa Tramonto, som gir muligheten for opptil 23 soveplasser med to svømmebassenger tilgjengelig.

Les mer om Villa Dimora dei Venti

Villaens fasiliteter

Villaen har egen parkeringsplass hvis man ikke ønsker å la bilen stå langs veien som forbinder kysten med Naso. Den er egnet både for par som reiser sammen, og for større familier, da det er 4 bad totalt, hvorav ett har boblebad. Det er også vaskemaskin, oppvaskmaskin og aircondition på rommene i øverste etasje, og god plass til å være sammen eller bare være for seg selv.

Villa med 7/9 soveplasser:


- Villaen er fordelt på tre etasjer. Den nederste og midterse har direkte utgang til hagen med bassenget. Den nederste etasjen har et stort kjøkken (med 5 gassplater, ovn og kjøleskap) alkove med dobbel sovesofa og to lenestoler samt bad med toalett og dusj med vaskemaskin. I denne etasjen er det mulig å sette inn en ekstraseng. Fra denne etasjen har du direkte utgang til terrasse med havutsikt mot gressplenen og bassenget.
Den midterste etasjen har en stor stue med sofa, peis og utgang til bred terrasse med havutsikt, soverom med dobbelseng og utgang til terrasse med havutsikt og bad med toalett og dusj.

Rommene

Toppetasjen har et soverom med eget bad med toalett og dusj og utgang til balkong med havutsikt, soverom med dobbelseng og utgang til balkong med havutsikt, lite rom med enkeltseng og bad med toalett og badekar med vannmassasje. De to dobbeltrommene i denne etasjen er utstyrt med aircondition. Det lille rommet har en vifte.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map