Villa i Scafa Alta på Sicilia

Villa Brezza di Mare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Brezza di Mare ligger på en fantastisk utsiktspunkt i skråningen opp mot Capo d'Orlando.

Utsikt som tar pusten fra deg

Fra de fleste av villaens rom, fra terrassene og fra svømmebassenget, har du en fantastisk utsikt over havet, tre av de Eoliske øyene og den vakre Capo d´'Orlando. Villaens svømmebasseng er plassert rett foran huset, og det kan sees fra alle terrassene. Hagen er preget av vakre oliventrær og grønne plener.

Les mer om Villa Brezza di Mare

I nærheten


Den nærmeste restaurantene er enten videre oppover i fjellet til Naso (ca. 2 km) eller nedover i Borgo San Gregorio (5 km), hvor du også finner nærmeste strand. For butikker og supermarkeder, må man enten ta til Capo d'Orlando (7 km) eller Cresta (3 km).

Villa med 10 soveplasser:


- Villaen er fordelt over tre etasjer. På grunn av den bratte skråningen, har du inngang fra hagen direkte inn i huset fra de to nederste etasjene. Den nederste etasje består av spisekjøkken med oppvaskmaskin, soverom med dobbeltseng, lite rom med sovesofa, bad med toalett og dusj. Fra kjøkkenet er det utgang til den nedre terrassen, hvor du kan via en trapp kan gå ned til bassenget.

Rommene

En trapp fører opp til midterste etasje, hvor det er et spisekjøkken med to utganger til en stor og bred balkong med plass til bord og stoler. I denne etasjen er det også en stue med to soveplasser i en sovesofa samt bad med toalett og dusj.

I den øverste etasjen er det et soverom med dobbeltseng med tilgang til balkong med havutsikt og tilhørende bad med toalett og dusj, et soverom med dobbeltseng og utgang til balkong med havutsikt, et lite rom med en enkeltseng samt et bad på gangen med toalett og dusj. Alle rommene i øverste etasje er utstyrt med aircondition.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map