Agriturismo i Santa Croce Camerina på Sicilia

Casina Grotta di Ferro

<p>Avslapning og soling</p>
<p>Resepsjon</p>
<p>Den lille frokostsalen</p>
<p>Peisstue</p>
<p>Junior Suite</p>
<p>Suite</p>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Casina Grotta di Ferro er en typisk siciliansk gård med utsikt over havet og hele den tilhørende eiendommen. Her bor eierfamilien, som har trukket seg tilbake fra Ragusa, i ren harmoni med deres mange dyr. Verten din heter Massimo og han kommer hver morgen fra nærliggende Marina di Ragusa. Massimo har lang erfaring i hotellbransjen både i Italia og i utlandet, og har nå returnert til hjembyen sin. Han står for velkomst, frokost og tips til hva som er verdt å oppleve og hva som passer for dine interesser i området.

Nyt det flotte bassenget i vakre omgivelser

Bassenget er anlagt der stallene lå tidligere - altså mellom huset der du bor og eiernes hus. Bassengområdet er derfor spesielt vakkert med flotte murer i hvit stein på tre sider og en åpning mot landskapet og havet på den siste siden. Gled deg til å slikke sol her i disse fredelige omgivelsene - og hvis du reiser med små barn får du en ekstra trygghet i at bassengområdet er inngjerdet.

Tett på kultur og midt i naturen mellom fjellene og havet

Du kommer ikke til å savne kulturelle opplevelser da Ragusa bare ligger en kort kjøretur unna. I tillegg til Ragusa kan vi anbefale på det varmeste at du benytter deg av muligheten til å utforske de andre barokkbyene i området, da spesielt Modica og Scicli som ligger nærmest. Hvis du vil oppleve mer tar det omtrent to timer å kjøre til de nydelige mosaikkene i Villa del Casale ved Piazza Armerina. Og med litt over to timers kjøring kan du nå de flotte templene ved Agrigento. En avslappende dag på de gylne sandstrendene ved Marina di Ragusa eller Punta Secca ligger knappe 10 minutters kjøring herfra.

Bo midt på landet som grevinner og baroner

Her ser du de myke bakkene som bukter seg nedover fjellene mot Middelhavet og danner et abstrakt maleri. De lokale bøndene har i århundrer pløyet jorden og fjernet de mange hvite steinene som siden den gang ble samlet og den dag i dag står som høye steinmurer og skiller åkrene. Lytt også til naturen som skaper perfeksjon med lett vind og fuglesang, tidvis avbrutt av en katt, en ku eller et esel som ønsker oppmerksomhet. Du finner raskt ut hvorfor den lokale hertugen valgte nettopp Casina Grotta di Ferro til å bli hans residens og private paradis.

Store rom med stemning og gode fasiliteter

Hele huset ble grundig renovert da eierne flyttet hit. Hertugens egen residens er i dag delt opp i en Junior Suite og en Suite som begge har egen terrasse. Den gamle peisestuen, som også vender ut mot dalen og har utgang til egen terrasse, er tilgjengelig for alle gjestene i huset. De andre rommene ligger i resten av huset og de bygningene som hadde andre funksjoner før renoveringen (stall, tørkerom, låve, osv.). De inneholder alle flotte detaljer og er utstyrte med aircondition, minibar, satellitt-tv, safe og eget bad med dusj, toalett og hårføner.

Leilighetene på Casina Grotta di Ferro

Dobbeltrom

Standard-rommene ligger enten i første- eller andre etasje. De har ikke privat uteområde, men det er lett å finne et bord i hagen eller ved bassenget da det virkelig er god plass selv om det er bare noen få rom på stedet. Det er plass til en ekstra soveplass i flere av Standard-rommene; det ene har faktisk plass til opptil 5 gjester totalt!

Juniorsuite

Junior Suiten ligger i andre etasje og har inngang fra den store peisestuen. Rommet består av en liten stue med utgang til privat terrasse med solsenger og flott utsikt over landskapet med havet i det fjerne, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. Det er plass til to ekstra soveplasser i stuen, men vær da oppmerksom på at du er nødt til å gå gjennom soverommet for å komme til badet fra stuen.

Suite

Suiten ligger i andre etasje og har inngang fra den store peisestuen. Rommet består av en stue med utgang til privat terrasse med solseng og flott utsikt over landskapet med havet i det fjerne, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og stort badekar med vannmassasje og kromoterapi. Det er plass til tre ekstra soveplasser i stuen, men vær da oppmerksom på at du er nødt til å gå gjennom soverommet for å komme til badet fra stuen.

Hele huset med privat basseng

Du kan leie hele huset og nyte oppholdet sammen med familie og/eller gode venner. Frokost er inkludert i prisen og de andre måltidene kan du enten spise på gården (dette kan avtales dag til dag med verten) eller velge en av de mange spisestedene i området. Alt etter ditt ønske kan det arrangeres matlagingskurs og middager som passer reisefølget ditt sine behov og krav. Peisestuen i andre etasje er et godt samlingssted hvis været ikke skulle holde, men ellers kommer nok du og reisefølget ditt til å samles i hagen på den gamle hesjeplassen eller ved bassengområdet.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Casina Grotta di Ferro

Les personlige anmeldelser av Casina Grotta di Ferro som ligger på Sicilia. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casina Grotta di Ferro. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Casina Grotta di Ferro

Bedømmelse av Casina Grotta di Ferro

Les mer

Bedømmelse av Casina Grotta di Ferro

Les mer

Helt unikt sted med verdens beste vert

Stedet ligger helt fenomenalt til på landsbygda med den vakreste utsikten og den største roen. Massimo er en helt formidabel vert. Vi ble invitert til middag med ham og hans familie, som var en veldig morsom opplevelse. Vi bodde på Junior Suite som hadde en vakker utsikt over havet. Eneste ulempen er at det er praktisk talt ingen wifi-tilkobling.

Les mer

Anbefales på det sterkeste

Casina Grotta di Ferro er et ualminnelig deilig sted. Klassisk italiensk rustikt, men pent og velholdt og med alle de fasilitetene man har bruk for. Deilige, fredelige omgivelser med utsikt ut over sletten og ned mot havet.
Servicenivået på stedet er skyhøyt. Massimo og hans stab står nærmest på hodet for deres gjester. Fantastisk service uten at det på noen måte blir påtrengende. Mange gode råd om strender, restauranter og innkjøpsmuligheter og muligher for å låne parasoll, solsenger og kjølebag til strandbesøk. Dessuten løpende tilbud om kaffe, limoncello, vin o.l. - man føler seg så til de grader velkommen.

Les mer
 
search map