Feriebolig i San Vito Lo Capo på Sicilia

Residence Cala Azzurra

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Vakker utsikt er ikke mangelvare på Residence Cala Azzurra. Den flotte kystlinjen og det blå havet som San Vito Lo Capo og hele Lo Zingaro er kjent for venter bare på å bli beundret fra bassengområdet.

Basseng til store og små gjester

Residence Cala Azzurra frister med et fint basseng med passende dybde både for gjester som vil svømme litt og for dem som heller vil leke i vannet. Her kan du også sole deg og hvile på soldekket mens barna hygger seg i vannet - og utsikten blir du nok ikke lei av med det første.

Kort kjøreavstand til gode utflukter

Du får oppleve mer enn basseng ved et ferieopphold på Residence Cala Azzurra: Palermos duftende og fargerike gatemarkeder ligger bare én time unna; Segestas greske teater og tempel, samt Selinutes imponerende templer er verdt hele turen i seg selv. Vi anbefaler å besøke middelalderbyen Erice når solen går ned slik at du får en fantastisk utsikt over Trapani, Marsala-saltminene og Egadi-øyene (husk å ta med deg en jakke, for det kan bli ganske kjølig oppe i Erice). Så lenge du ikke blir fort sjøsyk kan det lønne seg å ta hurtigbåten over til Favignana og leie en sykkel for å komme deg rundt hele øya - her venter en idyllisk bukt og et hyggelig sentrum på deg.

Nye ferieleiligheter med aircondition

Cala Azzurra stod ferdigbygget vinteren 2015, med både ferieleiligheter og hotellrom. Begge deler har aircondition og parkeringsplass tilgjengelig. Leilighetene er dessuten alle utstyrte med kjøkken med mikrobølgeovn og et uteområde eller en terrasse med hagemøbler.

Les om leilighetene på Residence Cala Azzurra

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map