Hotell i San Vito Lo Capo på Sicilia

Baglio La Porta di San Gerardo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Midt i naturen

Det lille boutique-hotellet Baglio La Porta di San Gerardo har en helt enestående beliggenhet i et av de minst bebodde områdene på Sicilia. Kun ca. 10 minutters kjøring fra byen San Vito Lo Capo i Sicilias nordvestlige hjørne, og like ved grensen til naturreservatet Lo Zingaro med krystallklart vann, vakre, skjulte badebukter med hvit sand, småstein og urørt natur, finner du et helt spesielt "hotell" med kun 8 rom.

San Vito Lo Capo handler om hav, sand og natur, og selve byen utstråler en fullstendig avslappet atmosfære, selv i sommersesongen. Det blir sjelden skikkelig travelt utenom august da italienerne selv har ferie, og under couscous-festivalen når kokker fra hele verden kommer til byen for å tilberede deres beste varianter av couscous, som er en av de lokale spesialitetene. San Vito Lo Capo er det perfekte feriestedet for både familier og par, og tilbyr et godt utvalg av restauranter, kaféer, butikker og underholdning for alle aldre.

Aktiv ferie i flotte omgivelser

Selve naturreservatet Lo Zingaro er det perfekte stedet for deg som er glad i aktive ferier, for her kan du både gå turer og kjøre terrengsykkel. Hvis du vil ha litt forandring ligger byene Trapani og Erice bare ca. 45 minutters kjøring fra San Vito Lo Capo, og er absolutt verdt en dagstur. Men du bør naturligvis også besøke den hyggelige og meget sicilianske byen Castellammare del Golfo, samt det lille tettstedet Scopello, som var sentrum for fangst av tunfisk i "gamle dager".

Komfort og en helt unik sjarm

Historien om det originale Baglio La Porta går flere hundre år tilbake i tid, da stedet tilhørte en baron og var et kvadratisk gårdshus med en stor, sentral gårdsplass til var en del av en lokal vingård. Det smakfulle interiøret gir en rolig og intim atmosfære, og der det har vært mulig har man bevart så mye av den opprinnelige bygningen som mulig. Kombinasjonen av moderne design og den autentiske bygningen gjør det lille hotellet til noe helt unikt, og stedets beskjedne størrelse gjør at du virkelig føler deg hjemme.

Edens hage

Det gamle landstedet er omgitt av en flott og meget rustikk "Edens hage", og kronen på verket er naturligvis den helt fantastiske utsikten over havet og fjellene fra terrassen ved svømmebassenget. Det er hotellets hjerte, der luksuriøse solsenger og skyggedannende parasoller bare venter på at du skal slå deg ned for å nyte den "larmende" stillheten og de deilige omgivelsene.

Frokost og middag med utsikt

Hotellets panoramarestaurant ligger på skrenten over svømmebassenget. Her kan du la dagens måltider akkompagneres av både soloppgang og solnedgang, og i sommersesongen har du også mulighet for å spise utendørs på terrassen. I løpet av dagen serverer bartenderen drinker, forfriskninger og lette snacks, og hvis du får lyst til å ta en tur på stranden kan du bare hoppe i bilen din eller gå en rask tur ned langs veien. Det er gratis parkering og Wi-Fi på stedet.

Les mer om Baglio La Porta di San Gerardo

Elegante og klassiske rom

Det lille boutique-hotellet Baglio La Porta di San Gerardo har kun 8 rom i forskjellige kategorier. Alle rommene er innredet i en elegant og meget rustikk stil, og alle har et møblert utendørsområde i hagen eller gårdshagen med utsikt over hagen eller havet. Rommene er romslige og er som minimum utstyrte med aircondition, satellitt-tv, safe, telefon, minibar, kaffe- og te-fasiliteter, gratis Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj, hårføner og toalettartikler.

Les om rommene på Baglio La Porta di San Gerardo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map