Villa i San Marco d'Alunzio på Sicilia

Villa Gisella

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her vil du møte den ekte sicilianske gjestfriheten og stemningen, fordi du vil være blandt de få som kommer hit og ferierer i denne hyggelige fjellbyen.

Drømmehus for én eller to familier

Forestill deg å bo i en autentisk og uoppdaget siciliansk landsby beliggende 550 m.o.h med utsikt nettopp mot havet og til de Eoliske øyene. Forestill deg at du har ditt eget svømmebasseng til rådighet, forestill deg at du bor i gåavstand fra et hyggelig og flott bysentrum med flere restauranter. Forestill deg at de lokale drikker deres espresso eller grappa på den lokale baren hvor du kan komme og nyte en god is eller en velsmakende arancino. Dette er villa Gisella i et nøtteskall.

Les mer om Villa Gisella

Nyt det lune været som varer flere måneder i året


Villa Gisella har blitt bygget med det hensyn å huse en familie hele året rundt. Etterfølgerene av familien har flyttet ned ved kysten i Sant'Agata Militello , hvor de jobber og stiller derfor deres hus til rådighet for besøkende som vil oppleve noe mer autentisk enn det klisjèaktige livet som man finner ved Taormina som er nok et av Sicilias mest kjente og turistfiserte by. Familien har, etter at de flyttet ut, fått bygget et panoramisk svømmebasseng, hvor du lan nyte det lune klimaet som preger Middelhavets største øy fra april til midten av november.

Villa med 6/8 soveplasser:
- Villaen er fordelt på to etasjer, som er fordelt slik: Første etasje byr på en enorm stue med peis og spisebord samt utgang til den fine hagen med palmer og svømmebasseng. Etterhvert finnes det et bad med toalett og dusj, soverom med to enkeltsenger, et vaskerom med vaskemaskin samt et romslig kjøkken med oppvaskmaskin og utgang til et utendørskjøkken med en velutsyrt grill samt en vask.

Det er en innvendig trapp som fører opp til første etasje. Her finner du et dobbelrom med utgang til egen balkong med havutsikt, et soverom med dobbelseng med utgang til enda en balkong, som er felles med det sideliggende rommet som har en køyeseng. I gangen er det et bad med toalett og dusj. Alle tre soverom er utstyrt med airconditionanlegg.

Blandt andre viktige opplysninger kan vi nevne at veien ved villaen er lite overfylt, da den egentlig ikke fører til andre byer. Det er kun 1 km til byens sentrum og med deilig bris fra havet, dette gjør det nesten unyttig å bruke aircondition når scirocco-vinden kommer helt fra Sahara-ørkenen. Det er dessuten wi-fi forbindelse som gjør det mulig å alltid være på nett, til og med fra bassenget.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map