Villa i San Marco d'Alunzio på Sicilia

Villa Gisella

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her vil du møte den ekte sicilianske gjestfriheten og stemningen, fordi du vil være blandt de få som kommer hit og ferierer i denne hyggelige fjellbyen.

Drømmehus for én eller to familier

Forestill deg å bo i en autentisk og uoppdaget siciliansk landsby beliggende 550 m.o.h med utsikt nettopp mot havet og til de Eoliske øyene. Forestill deg at du har ditt eget svømmebasseng til rådighet, forestill deg at du bor i gåavstand fra et hyggelig og flott bysentrum med flere restauranter. Forestill deg at de lokale drikker deres espresso eller grappa på den lokale baren hvor du kan komme og nyte en god is eller en velsmakende arancino. Dette er villa Gisella i et nøtteskall.

Les mer om Villa Gisella

Nyt det lune været som varer flere måneder i året


Villa Gisella har blitt bygget med det hensyn å huse en familie hele året rundt. Etterfølgerene av familien har flyttet ned ved kysten i Sant'Agata Militello , hvor de jobber og stiller derfor deres hus til rådighet for besøkende som vil oppleve noe mer autentisk enn det klisjèaktige livet som man finner ved Taormina som er nok et av Sicilias mest kjente og turistfiserte by. Familien har, etter at de flyttet ut, fått bygget et panoramisk svømmebasseng, hvor du lan nyte det lune klimaet som preger Middelhavets største øy fra april til midten av november.

Villa med 6/8 soveplasser:
- Villaen er fordelt på to etasjer, som er fordelt slik: Første etasje byr på en enorm stue med peis og spisebord samt utgang til den fine hagen med palmer og svømmebasseng. Etterhvert finnes det et bad med toalett og dusj, soverom med to enkeltsenger, et vaskerom med vaskemaskin samt et romslig kjøkken med oppvaskmaskin og utgang til et utendørskjøkken med en velutsyrt grill samt en vask.

Det er en innvendig trapp som fører opp til første etasje. Her finner du et dobbelrom med utgang til egen balkong med havutsikt, et soverom med dobbelseng med utgang til enda en balkong, som er felles med det sideliggende rommet som har en køyeseng. I gangen er det et bad med toalett og dusj. Alle tre soverom er utstyrt med airconditionanlegg.

Blandt andre viktige opplysninger kan vi nevne at veien ved villaen er lite overfylt, da den egentlig ikke fører til andre byer. Det er kun 1 km til byens sentrum og med deilig bris fra havet, dette gjør det nesten unyttig å bruke aircondition når scirocco-vinden kommer helt fra Sahara-ørkenen. Det er dessuten wi-fi forbindelse som gjør det mulig å alltid være på nett, til og med fra bassenget.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villa Gisella

Les personlige anmeldelser av Villa Gisella som ligger på Sicilia. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Gisella. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 12 anmeldelser fra Villa Gisella

Bedømmelse av Villa Gisella

Les mer

Superdeilig sted - fantastisk ferie

Veldig deilig hus med rikelig plass til alle. Huset er rent og pent. Hage og utsikt er et kapittel for seg selv - det blir bare ikke bedre. Sengene er VELDIG harde - hvis du har dårlig rygg. Vi hadde litt kluss med varmtvannsbeholderen, men ellers fungerte alt som det skulle. Været var også bra med rundt 22 grader. Temperaturen ca. 3 grader varmere ved kysten.
Vi ankom meget sent lørdag, men ble mottatt med smil og vennlighet. Husk at de lokale butikkene ikke er åpne på søndagen, og du må derfor ned fra fjellet for å handle - de er åpne søndag 9-13. Vi har hatt en super ferie og virkelig nytt stedet.

Les mer

Autentisk

Fantastisk resort som vi har nytt 100%. Nydelig romslig villa 4 gode rom. Utsikten er helt fortryllende og hagene er stor og godt vedlikeholdt samt bassenget.

Les mer

Veldig nydelig sted!

Romslig hus med alt i god stand.
Sergio var veldig imøtekommende og all logistikk fungerte bra.
Bassenget godt vedlikeholdt. Utsikten er perfekt, og du har din egen lille oase: Vi møtte bare lokalbefolkningen og det var ingen andre turister i San Marco d'Alunzio.

Anbefales for alle!

Les mer

Fantastisk område

Vi var 4 personer (2 foreldre med 2 voksne barn) som hadde leid Villa Gisella en uke. Vi hadde en fantastisk uke i rolige og solrike omgivelser. Ved ankomst var Sergio veldig imøtekommende og pratsom og viste oss fint rundt i huset. Herlig med så mange hagemøbler og forskjellige steder å oppholde seg på området (både i sol og skygge). Fantastisk utsikt over havet når du sitter og spiser. Huset er meget lytt og rommet i kjelleren lukter gammelt (det virker som om det ikke brukes så ofte).
Hver dag kom den lokale is-mannen kjører (både kl. 8-8.30 og kl. 16 til 16.30). Du kan tydelig høre ham når han kommer ned fra byen (musikk fra bilen og så fløyter han konstant i en fløyte). Han snakker mye (bare italiensk), men du kan enkelt kommunisere med ham. Om morgenen selger han bla. croissanter med sjokolade og på ettermiddagen er det slush is.
Vi var på en fantastisk tur til Vulcano og Lipari (seilte fra Milazzo med TarNav. Kom tidlig for å få en parkeringsplass. Vi hadde bestilt billetter på forhånd på nettet, men selve billetter må hentes på TarNavs kontor på den andre siden av gaten ). Turen varer fra kl. 9,00 til ca. kl. 17.30. Turen til Lipari tar ca. 1 ½ time og turen hjem fra Vulcano tar ca. 1 time.
Vi var også på en fantastisk tur til Catafurcos foss. Vi gikk ca. 4 km fra San Basilio i sommervarmen er det anbefalt å ta tidlige avsted. Det er mulig å spise matpakken på noen bord og benker de siste 300 meterne før fossen. Det er på ingen måte "turistet" vi var de eneste som var der på den tiden. Kjøreturen ut dit er også fantastisk (og spesielt den første strekningen av veien fra San Marco d'Alunzio kan være en utfordring, siden det er en veldig smal vei opp i fjellene).

Les mer

Nydelig villa med fantastisk beliggenhet.

Vi hadde en deilig uke, men desverre var dæret litt alsidig så vi hadde blandet sol og regn, men ikke noe som ødela turen vår.
Villaen ligger fantastisk til og utsikten kan virkelig ikke bli bedre.
Huset og utendørsarealet er fint, velegnet til barnefamilier. Og det at man kan gå og plukke fiken, epler m.m. fra hagen var et stort pluss for barna (og de voksne).
Det var ingen problemer med avhenting og avlevering av villaen nøkler/hytten og Sergio gav oss en fin rundvisning og veiledning av villaen og innkjøpsmulighetene i byen.
Kan varmt anbefales hvis man søker en ferie bort fra turisme, men i fantastiske vakre omgivelser.

Les mer
 
search map