Agriturismo i San Marco d'Alunzio på Sicilia

La Collina dei Nebrodi

Familierom Dobbeltrom Familierom Dobbeltrom 1. etasje
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

La Collina dei Nebrodi ligger på et utsiktspunkt 650 meter over havet og ca. 5 km fra den sjarmerende byen San Marco d'Alunzio. Veien hit er smal og bratt, men den er asfaltert og i god stand og utsikten underveis kan ikke settes ord på.

Bo i en villa med eget basseng og egen restaurant

Huset ble ferdig oppusset i 2007, etter at eierne hadde overtatt den som en ruin. Villaen har i alt 7 rom og en liten koselig restaurant, som kun er åpen for husets gjester. Det er utendørsservering på den overdekkede terrasse. Her serverer man Nebrodi fjellenes tradisjonelle retter som bla. antipasti, stekt lam og hjemmelagde maccheroni med ragu. Utvalget av viner er ikke stor, men de er gode og rimelige. Vi kan dessuten legge til at de så vidt bruker annet enn lokale produkter i tilbredningen.

Les mer om La Collina dei Nebrodi

Flott utsikt

Fra terrassen foran restauranten, kan du gjennom trærne se byen San Marco d'Alunzio med sitt karakteristiske utseende, I horisonten kan du på en klar dag skimte de syv Eoliske Øyene, som ligger som perler på en snor i det vakre blå havet. Fra huset fører det en sti opp til en belvedere (utsiktspunkt) hvor du har en flott utsikt mot øyene, men hvor du også kan se øyen Ustica og vulkanen Etna sydøstover.

Bassengområde

Det er også et basseng hvor utsikten er enda mer imponerende. Det finnes en solterrasse med parasoller og solsenger ved bassenget og hengekøyer mellom de høye grantrærne som preger hele området. Det er mange benker i området, hvor du kan sitte og slappe av på mens du nyter fuglesang og fred. Dette stedet er virkelig spesielt.

Rommene

Fem av rommene ligger i 1. etasje og har utsikt mot bassenget og hagen i det fjerne. Ett av rommene i 1. etashe har mulighet for to ekstra oppredninger, der det ene har åpen hems. Stigen opp til hemsen er ganske bratt så den anbefales ikke til familier med barn under 5 år. De er romslige og enkle, men smakfult innredet. De har tv, aircondition samt bad med toalett og dusj. I 2. etasje er det en utendørstrapp og her finner du to av de andre rommene, der det ene er et familierom med dobbelseng og hems til fire personer (dette rommet er stort og kan brukes som et fellesrom for alle barn i familien). Også rommene i 2. etashe vender mot hagen og bassenget og har de samme fasilitetene som rommene i 1. etasje. Like utenfor de to øverste rommene er det en stor terrasse med bord og stoler.

Dine fordeler på La Collina dei Nebrodi

La Collina dei Nebrodi leies ut kun som en selvstendig villa og du får dermed førsterett til bassenget og restauranten. Prisen inkluderer frokost. På kveldene kan du avtale med restauranten, hva dere vil spise om dere spiser her. Prisene for måltidene avhenger av hvilke ønsker har. Det er også mulig å benytte seg av det store og velutstyrte kjøkken, hvis dere selv vil ordne lunsj og middag.

Middagen

Velger dere å spise på gården, skal det avtales med personalet senest samme dag. Dere kan komme med egne ønsker til middagen selvom vi kan forsikre dere at dere spiser godt og variert, da de friske og ikke minst lokale, økologiske råvarer fra området kommer fra San Marco d'Alunzio.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map