Feriehus og hoteller i San Giorgio

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen, som opprinnelig var en liten fiskerlandsby har vokst på 70-tallet og 80-tallet, da mange sicilianere valgte å bygge sommerhusene sine ved den store sandstranden. Utsikten er fantastisk med Capo Milazzo i øst og De eoliske øyer i nord og vest.

Kart over San Giorgio på Sicilia

Du kan få en oversikt over byen ved å se på kartet over Sicilia nedenfor. Her kan du blant annet se beliggenheten av hotellene og ferieboligene vi tilbyr i området.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Byen er stille og fredelig i løpet av året, men kommer til liv i løpet av sommermånedene juli og august når alle feriehusene er bebodd, og stranden er full av folk. Shoppingmuligheter, restauranter og barer er imidlertid åpent året rundt, derfor anbefaler vi våre kunder å komme hit utenfor høysesongen.

Les mer om San Giorgio

San Giorgio har samme ulempe som nesten hver by på nordkysten av Sicilia: togbanen. Toget går nemlig rett gjennom byen, og det kan høres noen ganger om dagen, når det kjører forbi. Siste tog kjører ca. kl. 21:30, det første ca.kl. 06:00. Noen finner dette støyende, andre synes det er så ubetydelig at vi ikke burde nevne det.

Hoteller, ferieleiligheter og villaer i San Giorgio

I en populær ferieby som San Giorgio er det åpenbart ganske stort utvalg av ferieboliger. For at du enkelt skal finne et sted som kan danne en perfekt ramme for ferien din, har vi allerede håndplukket de beste. Du finner dem i søkemotoren på toppen her. Fyll inn dine feriedatoer og du får en oversikt over alle typer ferieboliger. Er du bare ute etter en bestemt type overnatting, kan det være lurt å bruke filterfunksjonen. Her kan du også angi ønsker til kvalitet, fasiliteter og beliggenhet. Skal du på ferie med en større gruppe, som for eksempel flere generasjoner av familien eller en vennegjeng, er det åpenbart å bruke muligheten til å leie en hel villa på Sicilia. Her får du alt for deg selv og du trenger ikke dele basseng, terrasse osv. med andre gjester.

Skulle det være veldig enkelt, kan du bruke muligheten til å søke etter "fly + opphold". Så finner vi umiddelbart en flyreise som passer din ferie. Hvis du kjøper ferien din i San Giorgio som en pakkereise til Sicilia med fly, feriebolig og eventuelt leiebil, er reisen din dekket av Reisegarantifondet, pakkereiseloven og vår utvidede ansvarsforsikring.

Sjul teksten
 
 
search map