Villa i Rodí Milici på Sicilia

Casa Poggio Barone

 
Casa Poggio Barone er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Poggio Barone er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Rodí Milici her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Rodí Milici er en liten landsby som er det perfekte utgangspunktet for deg som gjerne vil utforske det jordnære Italia. Her er det så stille at du kan høre sikadenes sang og kan vandre i ro og fred gjennom de flotte olivenlundene. På Casa Poggio Barone kan du senke skuldrene, slappe av og nyte det langsomme, sydlandske tempoet. Det er en deilig terrasse med basseng på stedet, og det er gode muligheter for en dukkert i Middelhavet. Casa Poggio Barone er en oase der du finner fred og ro, og kan få hverdagens kjas og mas på avstand.

Blomster og oliventrær

Sicilia byr på både hav og lekre strender, og blir ikke uten grunn kalt Italias blomsterøy. Allerede på vei i bilen til Villa Poggio Barone vil du kunne beundre de flotte oleanderbuskene langs veikanten, og når du ankommer Poggio Barone etter å ha passert den snirklende fjellveien mot byen Rodí Milici, kjører du forbi en stor og flott olivenlund. De mange velstelte blomsterbedene ved Villa Poggio Barone understreker den herlige middelhavsstemningen.

Les mer om Casa Poggio Barone

Sjul teksten
 
 
search map