Hotell i Ragusa på Sicilia

Giardino sul Duomo B&B

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Forvill dere i romantiske Ragusas labyrintiske gater som fører til domkirken og det flotte torget som pryder skråningen mot gågaten. Sicilias magiske stemning kombineres her med gastronomiske opplevelser da to av Sør-Italias beste restauranter; Il Duomo og Don Serafino, ligger en kort gåtur unna Giardino sul Duomo B&B.

Senk skuldrene i hagen

Den største fordelen dere får ved å bo på Giardino sul Duomo B&B er den vakre hagen, der dere kan hvile eller nyte utsikten før dere utforsker byen. Frokosten serveres i en liten stue med glassdører ut mot hagen, og dersom temperaturene ikke frister til å sitte utendørs kan dere også slappe av her. Hagen er en blanding av skjønnhet på ene siden og forfall på andre siden - men sistnevnte blir bedre dag for dag nå som det har kommet liv igjen i de forskjellige tresortene. Den er utstyrt med både liggestoler, stoler og bord der dere kan lese en god bok eller nyte en flaske vin mens dere beundrer utsikten.

Les mer om Giardino sul Duomo B&B

Uvurderlig stemning

Trafikken i byen er nærmest ikke-eksisterende og her bor dere midt blant de barokkpregede herskapshusene som skilles av smale trapper og smau like ved den flotte domkirken, som virkelig er et majestetisk syn i solnedgang. Ta plass på en av kaféene eller barene nedenfor, og nyt synet.

Bo på behagelige rom

Hos Michele kan dere velge blant 6 sjarmerende rom - han har planer om å renovere flere av rommene som vender ut mot hagen, men inntil videre er utvalget begrenset - til gjengjeld er komforten stor. Rommene er innredet i en minimalistisk stil som står i flott kontrast til de hvite steinene som preger veggene og det buede taket. Sengene er behagelige og kan samles til en dobbeltseng eller skilles til to enkeltsenger - alt etter hva dere ønsker. Rommene er alle utstyrte med Wi-Fi, minibar, aircondition, safe, tv og eget bad med toalett, dusj og hårføner (Junior Suite har i tillegg badekar med vannmassasje).

NB: Rommet som heter split ligger høyt opp og har lavere takhøyde. En del rom og leiligheter ligger i et anneks.

Leilighetene har en kjøkkenkrok og delt terrasse. De er utstyrte med Wi-Fi, satellitt-tv, aircondition og hårføner. Ekstra soveplasser er i sovesofa.

Les om rommene på Giardino sul Duomo B&B

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map