Hotell i Pozzillo på Sicilia

Palazzo Pozzillo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Palazzo Pozzillo ligger så nært havet som bare mulig. Ikke mer enn noen få meters høydeforskjell skiller deg fra bølgene og vannet - her bor du praktisk talt rett over havet.

Deilig, fredelig plassering ut mot havet

Bygget ligger i utkanten av denne lille havnebyen, rett etter havnen. Veien slutter få meter etter inngangen, noe som gjør trafikkstøy til et helt ukjent fenomen. Det eneste du vil høre er de skrikende måkene over klippene og havet. Fiskerne selger sin fangst, så snart de er tilbake på bryggen, der barna enten leker i vannet eller på veien.

Havutsikt, havutsikt og enda mer havutsikt

Til tross for den hyggelig og deilige stuen, vil du med en gang du kommer inn på Palazzo Pozzillo bli trukket mot terrassen. Her er det så vakkert at man skulle ønske tiden stod stille så man kunne nytt stemningen lengst mulig.

Et fantastisk og bereist vertspar

Zora og Franz som driver denne lille Bed&Breakfast med kun 6 rom, har bodd på Sicilia i flere år. De forelsket seg i øya og forlot Paris for å åpne deres hus ved Etnas bakker. De er gjestfrie av natur, men deres smil har blitt langt bredere etter at de flyttet hit ved havet. De snakker tysk, engelsk, fransk og har reist mye i deres yngre dager. Bygget trengte en kjærlig hånd da det bler overtatt i løpet av vinteren i 2014, og de har gjort en formidabel jobb for å få B&B-et klart til sommeren. Det er fortsatt flere detaljer som skal forbedres, og det blir deres neste vinterprosjekt.

Rommene - de fleste med terrasse

De 6 rommene er forskjellige både når det gjelder innredning, areal og størrelse på terrasse. De er flott innredet og koselige uten å ha for mange detaljer. Prisene inkluderer et rikt og variert frokostbord hvor du vil merke at det ikke spares på noe. Har du spesielle behov eller ønsker så spør Zora eller Franz og de vil sørge for at det du ønsker ligger på bordet dagen etter. NB: Havregrøt og knekkebrød er en vanskelig sak å få tak i her :-)

Franzs tolkning av italiensk mat

Franz elsker å lage mat og tryller mer enn gjerne med pannene enn de fleste italienske menn er vant til. Franz serverer måltidene på terrassen like ved kjøkkenet - så lenge været tillater det. Middagen baserer seg enten på kjøtt eller fisk, alt etter hva slags ferske produkter de har på markedet. Middagen serveres ved ét stort bord der alle gjestene spiser sammen, så her kan man dele dagens gode opplevelser med hverandre og få gode tips av Franz, Zora og andre gjester om hva som er verdt å oppleve. Det er en hyggelig og sosial begivenhet i tillegg til en gastronomisk nytelse. Middagen består av pastaretter, hovedretter, desserter og kaffe og koster mellom 35,00 og 45,00 euro. Drikkevarer er ikke inkludert i prisen.

Les om rommene på Palazzo Pozzillo

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map