Hotell i Patti på Sicilia

Hotel Terre di Eolo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Tilbring ferien din i Patti, mellom fjell og hav på et hotell med en fascinerende panoramautsikt. Med utsikt mot de Eoliske Øyer og beliggenhet bare et par minutter fra Tindari kan du oppdage Nord-Sicilias grønne landskap og spennende steder. Fra bassengkanten på Best Western Hotel Terre di Eolo kan du nyte fjellene som omgir deg i tillegg til avkjølende dukkerter. Bestill en god drink i bassengbaren og se frem til en ferie av de sjeldne.

Kom tilbake til havet

Best Western Terre di Eolo betyr en ferie ved havet i naturskjønne omgivelser. Som gjest kan du nyte livet ved bassenget, på terrassen og taket med den flotte utsikten. Det er nok av plass i både solen og skyggen der du kan beundre silhuettene av de Eoliske Øyer i horisonten. Ta båten fra Patti eller Milazzo og besøk den eksotiske øygruppen som er syv små vulkaner som fascinerer deg fra det øyeblikket du trer i land på dem. Med bil kommer du deg til andre severdigheter på Sicilia, men husk å bruke god tid og gå for all del ikke glipp av et stopp på en av de fine strendene.

Les mer om Hotel Terre di Eolo

Duften av Middelhavet

Ferien din på Sicilia kommer til å bli preget av det blå havet, de grønne fjellene her like ved Nebrodifjellene som er dekte av olivenlunder, vinmarker, kaktuser, vakre vekster og palmer. Hotel Best Western Terre di Eolo ligger i åssiden mellom Patti og Tindari-fjellet, kjent for sin kirke, arkeologiske park og naturreservat. Den lille veien som frakter deg til hver side av hotellet er ganske trafikkert av både biler og fotgjengere, hovedsakelig på sommeren.

Tradisjoner og modernitet hånd i hånd

Hotellet er helt nytt, bygget i 2016 der det tidligere lå en gammel bondegård. Bygningen har sjarmen fra en bondegård, men er i dag utstyrt med all slags moderne komfort som er med på å gjøre ferien din behagelig. Innredningen er flott med ultramoderne lamper, keramikkutstillinger og store tredører, men perlen på hotellet er den nydelige hagen med bassenget. Terrassene ønsker deg velkommen i minimalistisk stil, og mens den gamle mølla i dag fremstår som et dekorativt innslag i hagen minner den deg på den omkringliggende landsbygdas historie. Vi må heller ikke glemme hotellets andre fordeler av det moderne slaget, som treningssenter og et helt nytt spa, rett under bassenget i en skråning.

Egen restaurant

Velg halvpensjon for middag på hotellet. Hver kveld finner du kokkens meny i restauranten og på terrassen, eller mot betaling av et tillegg kan du sitte oppe på taket og nyte en middag bestående av fersk fisk og typiske retter for Sicilia. Matsalen, i sin enkle og minimalistiske stil fungerer også som frokostrom (søtt og salt). Når været er fint (noe det oftest er på denne øya) serveres måltidene på den herlige terrassen der du kan oppleve et magisk landskap ved solnedgang.

Rommene på Hotel Terre di Eolo
Best Western Hotel Terre di Eolo tilbyr rom i tre forskjellige kategorier: Comfort, Superior og Suiter. Comfort-rom har utsikt mot skråningen bak hotellet. Du har et privat utendørsområde med et bord og to stoler. Rommene i første etasje har en liten smijernsport og utsikt mot vegetasjonen. I etasjen over har rommene en balkong, også møblert med et bord og to stoler. Selv om utsikten ikke er panoramisk bor du på den roligere siden av hotellet, da den har utsikt over landskapet. Bare naboen, en osteprodusent, og dine hotellnaboer kan forstyrre roen.

Superior-rommene har utsikt over bassenget og havet. De har alle en privat uteplass, enten i første- eller andre etasje. De øverste rommene har en friere utsikt over havet, men et mindre utendørsområde. Enkelte Superior-rom er tilgjengelige via en ekstern trapp, andre via resepsjonen. Vi gjør oppmerksomme på at enkelte av de øverste rommene har en mørk glassdusj uten dør.

Det er fire Suiter på Hotel Best Western Terre di Eolo. To av Suitene ligger på høyre side av bygningen, mot parkeringsplassen. Den ene av disse har havutsikt, mens den andre har utsikt mot både havet og innlandet. Begge Suitene har en lounge med boblebad. De andre to Suitene vender mot bassenget og havet, og har et eggeskallformet badekar på rommet. Alle rom har aircondition og er innredet i en enkel stil. De har alle privat bad med dusj, toalett og hårføner.

Les om rommene på Hotel Terre di Eolo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map