Palermo, Sicilia Palermo Flyplass

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Palermo Flyplass - Offisielt Aeroporto di Palermo Falcone e Borcellino (flyplasskode PMO) - ligger på Sicilias nordkyst ca. 33 kilometer fra øyens hovedby. Palermo. Flyplassen er også kjent under navnet Falcone-Borsellino Flyplass med henvisning til de to anti-mafia dommerne Giovanni Falcone og Paolo Borsellino som ble drept i 1992. I dag er flyplassen en av de travleste i det sørlige Italia og det naturlige valget om du skal feriere i Sicilias største by, Palermo. Gode veiforbindelser gjør også flyplassen til et godt utgangspunkt for en opplevelsesrik ferie på resten av den vakre Middelhavsøya.

20. november 2016 - Vi holder for tiden på og oppdatere alle sidene våre med informasjon om flyplassen, derfor kan det mangler diverse informasjon i teksten nedenfor.

Flyselskaper

Palermo flyplass betjenes av en rekke flyselskap, selv om mange av disse har sesong-flyvninger hit.Lavprisflyselskaper som Ryanair, EasyJet, Norwegian og Vueling gir gode muligheter for billige flyvinger hit.

Flyruter

Palermo Flyplass er forbundet med flere store knutepunkt i Italia og resten av Europa, som Roma, Milano, Barcelona og Paris. Med en enkel mellomlanding underveis har du defor mange muigheter for å fly til Palermo Flyplass fra Norge.

Lokal transport

Nesten døgnet rundt er taxiene klare til å kjøre deg videre fra flyplassen, men du bør alltid avtale en pris før avgang og ikke minst være sikker på at sjåføren har forstått destinasjonen din. Du kan også ta et tog, Trinacia Express, inn til det sentrale Palermo. Der er det normalt avgang hver time. Det kjører tilsvarende busser ca. hver halv time med stopp i sentrum og på stasjonen. Det kjører også busser til blant annet Agrigento, Trapini og Ribera, men med færre avganger.

Bilutleie

Det er gode veiforbindelser fra flyplassen inn til Palermo og resten av Sicilia. Mange feriereisende velger også å fortsette reisen med bilutleie. Du finner et bredt utvalg av internasjonale og lokale bilutleieselskaper i ankomsthallen. Det anbefales å reservere leiebil hjemmefra hvis du vil sammenligne priser og sikkre deg en bestemt biltype.

>> Informasjon om bilutleie i Palermo 

Fasiliteter på flyplassen

Det er et lite utvalg av butikker og spisesteder i terminalen. Utover det finner du blant annet en førstehjelpsavdeling, minibank, postkontor og et apotekutsalg på flyplassen.

Fly ankomster og avganger

 

Adresse og kontakt 

Aeroporto di Palermo Falcone e Borcellino
Societa di Gestione dell`Aeroporto 
I-90139 Punta Raisi, Sicilia 
Italia

Telefon-nummer: 0039 (0)971 020 111 
E-mail: gesap@gesap.it

Flyplasskode PMO

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på den ofisielle hjemmesiden her 

Se flyplassens beliggenhet på kart 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 

Anbefalinger for deg

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært på Sicilia

search map