Hotell i Palermo

Grand Hotel Et Des Palmes

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Grand Hotel et des Palmes er en del av Sicilias og Europas historie. Dette prestisjetunge fire-stjerners hotellet ligger i hjertet av gamle Palermo. Her har det blitt tatt mange avgjørelser av berømte og mektige skikkelser som har påvirket Sicilias historie.

Her har kjendiser stått i kø

Det var blant annet her de maktfulle mafiabossene møttes på det tidspunktet man kaller mafiaens gullalder på 50- og 60-tallet, da de fortsatt relativt uforstyrret kunne styre over øya. Men det har også bodd mange andre viktige personer, som på helt andre måter har bidratt til kulturen, ikke bare på Sicilia, men i hele verden. Således har blant andre komponisten Richard Wagner levd og komponert på stedet. Listen over artister, politikere, forfattere, skuespillere og andre kjendiser som gjennom årene har levd her, virker nesten uendelig. Ja, det vil faktisk ikke overraske oss om du hører historiens vingesus i de lange korridorene.

Les mer om Grand Hotel Et Des Palmes

Tidligere storheter

Selv om hotellet i dag kan bli sett på som en skygge av sin gamle prakt, og kanskje også litt falmet, tilbyr det den komfort som et firestjerners hotell forventes å leve opp til. Samt den sjarmen og patinaen som historien har gitt stedet er noe som mer moderne og høyglanspolert hoteller bare kan drømme om.

Komfortable rom med stil

På mange måter er hotellet et bilde både på Palermos storhet og forfall, hvor luksus og fattigdom går hånd i hånd. Heller ikke alle rommene er like oppskalere, men de blir stadig renovert. De er tilgjengelige i flere ulike kategorier og inneholder minst aircondition, minibar, safe, satellitt-TV, wi-fi, bad med toalett, dusj eller badekar, hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Joli

Palermo, Sicilia

Hotel Vecchio Borgo

Palermo, Sicilia

Hotel Artemis

Cefalù, Sicilia

Anbefalinger for deg

Hotel Porto Roca

Monterosso, Liguria

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Liguria

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Liguria

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært på Sicilia

search map