Ferieovernattinger i Naso

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Naso er en gammel middelalderby som ligger kun 10 km fra kysten. Byen ble brukt som sommerresidens av adelige familier fra Palermo helt frem til slutten av 1800-tallet, da et omfattende jordskjelv rev mer enn 80 hus med seg fra fjelltoppen og ned i dalen. I dag bor det knapt 1000 mennesker her som hovedsakelig sysselsettes innen landbruk. Smak dere gjennom denne fascinerende fjellandsbyen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Spis 'granita' på siciliansk vis

Ta turen opp hit midt på dagen eller på kvelden og forelsk dere i den sjarmerende byens fasader når de males i gull av solnedgangen. Smak lokale spesialiteter i en av butikkene, eller la leiebilen stå på det smale og avlange hovedtorget mens dere smaker en forfriskende 'granita' på den gode baren like ved med utsikt over Nebrodi-fjellene og Etna.

Les mer om Naso

Fryd dere over bakverkene

Deretter anbefaler vi å vandre langs gågaten til dere finner en liten sti på høyre side som fører til et fremragende konditori. Ved første blikk ser det ut som en garasje, men åpne døren og oppdag en liten bit av himmelen, fylt med forskjellige småkaker, fylte croissanter, cannoli med ricotta-ost og all slags spesialiteter fra Messina-provinsen. Dere får alltid en smaksprøve på produktene deres, og prisene er utrolig lave, så her er det bare å fylle kjøleskapet med lekre, små desserter.

Fyll magene med rustikk husmannskost

Midt i bykjernen finner dere "Osteria delle Palme", der dere får servert tradisjonell Nebrodi-mat (hjemmelagde pølser, provola-ost, røkt ricotta-ost, osv.), hjemmelagde pastaer og pizza. Innta herlighetene i stedets hage og terrasse under palmene, eller inne i det gamle herskapshuset. Maten er autentisk og rustikk, prisene er rimelige og utsikten er ubetalelig. De fleste vil nok sette pris på en pust i bakken her etter å ha utforsket byens spennende gater.

Bestill ferieovernattinger i Naso

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Naso og ellers på Sicilia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map