Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det finnes i tillegg flere gode pizzeriaer og restauranter i Mondello, og de anerkjente fiskerestaurantene frister med apetittvekkende utstillinger av fersk fisk.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Flott strandpromenade

Mondellos strandpromenade er flott og pyntet med palmetrær, samt det finnes mange forskjellige butikker og restauranter langs strekningen. Parallelt med strandpromenaden ligger det flere villaer og eiendommer som tilhører palermitanere som kommer hit i weekenden. For vannsportentusiaster er det godt utvalg med interessante muligheter for å nyte det våte element.

Les mer om Mondello

Badeferie og storby-muligheter

Vi anbefaler Mondello til dem som ønsker en ferie ved havet, med uttallige restauranter og ikke minst for å kunne reise til Palermo med dens flotte monumenter og gode handlemuligheter. Herfra er det lett å komme til Palermo med offentlig transport. Det finnes flere daglige avganger, og skulle man ønske en sen nattetur til Palermo, så koster turen tilbake til Mondello med taxi i overkant av 200,- NOK. Vi vil også gjøre dere oppmerksom på at stranden er fullpakket i juli og august. Mai, juni, september og oktober er det masse plass å boltre seg på, samt at disse månedene er varmere enn vanlig norsk sommer...

Bestill ferieovernattinger i Mondello

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Mondello og ellers på Sicilia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 

Anbefalinger for deg

Addaura Hotel

Mondello, Sicilia

Hotel Joli

Palermo, Sicilia

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært på Sicilia

search map