Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Modica ligger i den sørlige delen av Monti Iblei-fjellene omtrent 15 km sør for provinshovedstaden Ragusa. Byen ligger pittoreskt til 300 m.o.h. og er delt opp i to bydeler som henholdsvis betegnes Modica Bassa (lavtliggende og Modica Alta (høytliggende).

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Utforsk det historiske sentrumet

Som "nabobyene" Ragusa og Noto Scicli er Modica i høy grad preget av barokkarkitektur og byr på mange spennende severdigheter. De flotte gatene, deriblant flere smale smau, lokker med gamle butikker og er med på å gjøre det historiske sentrum i byen til en spennende opplevelse.

Les mer om Modica

Modica Alta og Bassa

Modica Alta er et fascinerende syn da bygningene nærmest klatrer oppover klippene. I det såkalte Sbalzo-kvarteret er noen av klippene til og med hugget ut av fjellet. Modica Alta frister dessuten med flere flotte kirker og bygninger, og fra enkelte steder kan dere nyte en flott utsikt over området og Modica Bassa. Bydelens hovedattraksjon er kirken San Giorgio takket være det majestetiske inntrykket den lange trappen (over 200 trinn) som fører opp til inngangen gir. Modica Bassa har også flere severdigheter. Ta f.eks. en titt på kirkene Santa Maria di Betlem og Chiesa del Carmine.

Bestill ferieovernattinger i Modica

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Modica og ellers på Sicilia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map