Ferieovernattinger i Milo

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Milo er en liten kommune i Etna Naturreservat, og ligger omtrent 720 m.o.h. med sine 1000 innbyggere. Det er den minste kommunen i hele Catania-provinsen, men absolutt ikke den kjedeligste når det gjelder landskap og utsikt. Det er kun 12 km herfra ned til de blå Middelhavsbølgene og Sicilias østlige kyst.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

De fredelige omgivelsene og det idylliske landskapet har tiltrukket mange italienske og internasjonale kunstnere som har etablert opptaksstudioer og hygget seg med vinproduksjon her, bl.a. Mick Hucknall fra Simply Red, Franco Battiato og avdøde Lucio Dalla.

Bestill ferieovernattinger i Milo

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Milo og ellers på Sicilia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Milo

Sjul teksten
 
 
search map