Hotell i Marsala på Sicilia

Baglio Oneto Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Beliggenheten på bakketoppen sørger for en vakker utsikt og mange utfluktsmuligheter langs Sicilias flotte og varierte vestkyst, og med sine 49 rom er hotellet et godt valg for et hyggelig opphold i Marsala-området. Beundre solnedgangen fra terrassen din mens du smaker på et godt glass vin fra området, ta en båttur til Egadi-øyene, eller spasér rundt i Marsala og Trapani, som begge ligger tett på Il Baglio Oneto.

Det hersker en avslappet atmosfære på hotellet, som har et klassisk preg i interiøret. Bassengområdet og terrassen er ypperlige steder å nyte solnedgangen i vest når den bader hele stedet i et varmt, gyllent lys.

Les mer om Baglio Oneto Resort

Restauranten La Calandra serverer tradisjonelle, sicilianske retter både inne og ute (så lenge været tillater det). Restauranten er åpen for både lunsj og middag. Det arrangeres ofte bryllup og andre store feiringer på hotellet, men man forsøker å organisere det slik at andre gjesters opphold forstyrres minst mulig.

Vinens historie

Oneto kommer fra navnet på stedets eiere, som er vin- og olivenoljeprodusenter. Vinkjelleren huser fortsatt vintønner brukt til lagring og landbruksredskaper som brukes i markene. Spør i resepsjonen for å bli med på en omvisning med vin- og olivenolje-smaking på stedet.

Perfekt for en parferie

Selv om hotellet også har familierom og et lite lekeområde er det best egnet for par på tur. Her er det 49 rom, derav 22 er Classic, 16 Superior og et par enkelte større Deluxe-rom, samt et enkelt familierom. Rommene er alle innredet i tradisjonell, siciliansk stil, og er utstyrte med aircondition, minibar, satellitt-tv, Wi-Fi, safe, roomservice (mot betaling) og nesten alle har balkong eller terrasse.

Les om rommene på Baglio Oneto Resort

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Baglio Oneto Resort

Les personlige anmeldelser av Baglio Oneto Resort som ligger på Sicilia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Baglio Oneto Resort. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Baglio Oneto Resort

Bedømmelse av Baglio Oneto Resort

Les mer

Bedømmelse av Baglio Oneto Resort

Les mer

Nydelig oase midt i vindistriktet

Vi har hatt et fantastisk opphold på Baglio Oneto Resort, som er en gammel vingård bygget inn i resortet. Det er et veldig nydelig autentisk og koseligt, fine omgivelser og utmerkede fasiliteter på stedet. Koselig stue og bar, god restaurant og gode rom. Vi hadde et superior-rom med balkong - nydelig med vakker utsikt over havet.
Rengjøringen var helt topp og alt var ryddig og rent.
Veldig god service og behandling av de ansatte som er veldig serviceinnstilte og søte.
Alt i alt et sted vi definitivt kan anbefale å tilbringe en uke, enten det er ren avslapning som vi valgte, eller om du vil kjøre rundt.
Veldig god idéide å bruke google maps når du skal finne frem. Vår GPS kunne ikke finne det.

Les mer
 
search map