Hotell i Marsala på Sicilia

Baglio Oneto Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Beliggenheten på bakketoppen sørger for en vakker utsikt og mange utfluktsmuligheter langs Sicilias flotte og varierte vestkyst, og med sine 49 rom er hotellet et godt valg for et hyggelig opphold i Marsala-området. Beundre solnedgangen fra terrassen din mens du smaker på et godt glass vin fra området, ta en båttur til Egadi-øyene, eller spasér rundt i Marsala og Trapani, som begge ligger tett på Il Baglio Oneto.

Det hersker en avslappet atmosfære på hotellet, som har et klassisk preg i interiøret. Bassengområdet og terrassen er ypperlige steder å nyte solnedgangen i vest når den bader hele stedet i et varmt, gyllent lys.

Les mer om Baglio Oneto Resort

Restauranten La Calandra serverer tradisjonelle, sicilianske retter både inne og ute (så lenge været tillater det). Restauranten er åpen for både lunsj og middag. Det arrangeres ofte bryllup og andre store feiringer på hotellet, men man forsøker å organisere det slik at andre gjesters opphold forstyrres minst mulig.

Vinens historie

Oneto kommer fra navnet på stedets eiere, som er vin- og olivenoljeprodusenter. Vinkjelleren huser fortsatt vintønner brukt til lagring og landbruksredskaper som brukes i markene. Spør i resepsjonen for å bli med på en omvisning med vin- og olivenolje-smaking på stedet.

Perfekt for en parferie

Selv om hotellet også har familierom og et lite lekeområde er det best egnet for par på tur. Her er det 49 rom, derav 22 er Classic, 16 Superior og et par enkelte større Deluxe-rom, samt et enkelt familierom. Rommene er alle innredet i tradisjonell, siciliansk stil, og er utstyrte med aircondition, minibar, satellitt-tv, Wi-Fi, safe, roomservice (mot betaling) og nesten alle har balkong eller terrasse.

Les om rommene på Baglio Oneto Resort

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map